Latest News

Fiul lui Thuram impotriva lui Buffon: incredibil schimb de tricouri

#Buffon, schimb de tricouri cu fiul lui #Thuram.

buffon si thuram-poze

Cum zboara timpul. Uneori  pare ca zboara atat de repede incat imposibilul devine realitate. Luati, de exemplu, ceea ce s-a intamplat la Guingamp, in Ligue  1, unde PSG a castigat cu 1-3.

Saluta-l pe tatal tau . Acesta pare sa fie mesajul pe care Buffon l-a soptit la urechea lui Marcus Thuram, nascut la Parma in 1997. Da, deoarece cand s-a nascut Marcus, tatal sau Lilian juca impreuna cu Buffon. Astfel, cand Buffon si Thuram au facut schimb de  tricouri, cei 20 de ani de diferenta dintre cei doi s-au restabilit. Ce frumos este acest sport, doamnelor si domnilor!
Lilian Thuram a jucat la Parma între 1996 şi 2001, iar apoi a trecut la Juventus, unde a stat timp de cinci ani, ultimul club din carieră fiind FC Barcelona până în 2008. La 36 de ani, după Euro 2008, Thuram nu avea de gând să lase fotbalul, care a fost timp de 17 ani casa sa, dar după ce a semnat cu PSG la controlul medical s-a constat că avea o afecţiune la inimă şi la sfatul doctorilor a decis să îşi încheie cariera. Marcus este primul născut dintre cei doi băieţi avuţi cu prima soţie, Sandra.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.