Latest News

Cine devine major in Japonia sarbatoreste asa

Cu umbrele, #coafuri frumoase, #kimono si petrecerea in parcuri de distractii. Este vorba despre Seijin no hi sau ceremonia de #majorat.

fete frumoase-poze-japonia-majorat-20 de ani

Astazi, 8 ianuarie, in Japonia se desfasoara Seijin no hi, o zi de sarbatoare nationala pentru cei ce au ajuns varsta de majorat, care in Japonia este la 20 de ani. Da, daca nu stiai, spre deosebire de majoritatea popoarelor, japonezii isi sarbatoresc majoratul la 20 de ani, acesta fiind un numar norocos pentru ei.


Sarbatoarea Seijin no hi a fost instituita oficial la nivel national in 1948, intotdeauna in cea de-a doua zi de luni din ianuarie. Fetele, care sunt cele mai fotografiate ( normal ), poarta la aceasta ocazie furisode, un kimono mai deosebit ce este purtat la evenimentele importante. Baietii poarta hakama, un fel de fusta pantalon, insa in ultima vreme prefera sa se imbrace in costum si cravata.

Ceremonia are loc dimineata in birouri locale prefectorale, dupa care tinerii merg sa sarbatoreasca ( si sa bea ) impreuna: unul dintre locurile preferate sunt parcurile de distractii.

Poze majorat - Japonia

majorat japonia-ianuarie

poze

poze fete

japonia-umbrele

umbrele japoneze

majorat-japonia

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.