Latest News

Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018, Croatia in semifinale: presedintele Kolinda Grabar-Kitarovic a facut spectacol in vestiar. Video!

#Croaţia s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial după o victorie dramatică, în sferturi, contra naţionalei Rusiei. Presedintele croatiei, #KolindaKitarovic a facut spectacol dupa meci.

presedintele croatiei la cupa mondiala 2018

Presedintele Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a urmarit meciul din tribuna oficiala alaturi de premierul rus Dmitri Medvedev si presedintele FIFA, Gianni Infantino. Dar cand echipa croatiei a castigat meciul dupa executarea loviturilor de pedeapsa ( scor 4-3 ), calificandu-se in semifinalele Cupei Mondiale, Kolinda Grabar-Kitarovic nu a reusit sa-si stapaneasca entuziasmul si a coborat la vestiarul echipei sale, unde i-a imbratisat pe jucatori si a cantat impreuna cu ei.

Intr-un video postat pe Facebook, presedintele croatiei canta si danseaza impreuna cu jucatorii, imbracata in tricoul clasic al Croatiei. Kolinda s-a declarat mandra de nationala de fotbal a croatiei si i-a indemnat pe cei de acasa sa petreaca toata noaptea pentru a aceasta victorie.


Kolinda Grabar-Kitarovic, primul preşedinte femeie din istoria Croaţiei, a coborât imediat după meci la vestiarul echipei sale, unde a cântat si a dansat alături de ei. Video!

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.