Latest News

Sarituri cu schiurile. Unul dintre cele mai fotogenice sporturi din lume!

Sarituri cu schiurile. Turneul celor 4 Trambuline.

sarituri cu schiuri-turneul celor 4 trambuline

 În ultimele zile din decembrie a început Turneul Celor 4 Trambuline, una dintre cele mai importante competiții de sărituri cu schiurile. Competiția cuprinde patru etape și se desfășoară în orașele Oberstdorf și  Garmisch-Partenkirchen  din Germania și Innsbruck și Bischofshofen din Austria.

 Turneul celor Patru Trambuline început în Germania acum câteva zile se va încheia la Bischofshofen pe 6 ianuarie. Până acum s-au desfășurat trei etape din patru și momentan liderul Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile este polonezul Kamil Stock, detinatorul ultimei editii, care cu victoria de la Innsbruck si-a adjudecat cele 3 etape de pana acum. Daca va castiga si ultima etapa, care se va desfasura maine, 6 ianuarie, va completa Marele Slam.

Sariturile cu schiurile nu prea sunt urmarite in Romania, dar este un sport popular in tarile scandinave si in Germania, Slovenia si Austria. Săriturile cu schiurile este un sport pe cât de fascinant pe atât de ciudat. Teoretic e simplu. îți pui schiurile, prinzi viteză alunecând pe o rampă și faci săritura, încercând să aterizezi cât mai departe posibil.  Obiectivul nu este doar să ajungi cât mai departe, ci să o faci și bine, obținând puncte pentru  poziția din zbor atribuite de un juriu .

Poze sarituri cu schiurile. Turneul celor 4 Trambuline 2018

turneul celor 4 trambuline

poze sarituri cu schiurile

sarituri-schiuri-poze-2018
 

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.