Latest News

Poze frumoase de la Campionatul European de Fotbal feminin. Olanda a castigat titlul.

Dupa o finala spectaculoasa, #Olanda, care a beneficiat de avantajul terenului propriu, a castigat titlul european la #fotbal feminin

fotbal-fete-Olanda

Nationala de fotbal feminin a Olandei a castigat Campionatul European de Fotbal feminin, invingand reprezentativa Danemarcei cu scorul de 4-2, intr-o finala foarte spectaculoasa si distractiva in care cele doua echipe au jucat un fotbal ofensiv, dupa ce pe toata durata turneului au jucat foarte prudent si defensiv.

Finala EURO 2017, la care au asistat circa 30.000 de spectatori, a inceput mai bine pentru Danemarca, care a deschis scorul dupa 6 minute, printr-un penalty transformat de Nadia Nadim ( Sky Blue FC ). Portocala Mecanica a revenit rapid in joc, egaland doar dupa 4 minute prin jucatoarea lui Bayern Munchen, Viviane Miedema. Lieke Martens ( Barcelona ) si-a adus echipa in avantaj, dar Pernille Harder (Wolfsburg ) a restabilit egalitatea. Olandezele au transat victoria in repriza secunda, Kvinner Sherida Spitse ( LSK ), in min.52 si aceeasi Miedema, cu un minut inainte de terminarea timpului regulamentar de joc, stabilind scorul final.

Olanda isi trece astfel in palmares primul Campionat European, intr-o editie care a adus nenumarate surprize.

Poze de la Campionatul European de Fotbal feminin 2017


fotbal feminin

fotbal feminin-poze-Olanda

stema leu-olanda-fotbal-2017

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.