Latest News

Rio 2016 : Brazilia - Iraq 0-0 . Neymar fluierat de public si de Hategan

#Brazilia nu stie să mai dea goluri , nici sa câștige . Dupa meciul egal (0-0) impotriva Africii de Sud , iată un alt rezultat de egalitate (0-0). #Rio2016


Selecţionata de fotbal a Braziliei a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat duminica împotriva echipei similare din Irak, în grupa A de la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Spectatorii  la un moment dat si-au pierdut rabdarea si au inceput să fluiere . Ținta fluieraturilor ? Starul Barcelonei , Neymar .

Brazilia nu reuşit să marcheze împotriva selecţionatei din Irak. Naţionala olimpica a  ţării organizatoare a Jocurilor Olimpice rămâne fără gol înscris la această ediţie, după ce în primul meci a obţinut un rezultat similar, 0-0, cu Africa de Sud.

Brazilia nu a mai castigat aurul olimpic cu echipa masculină de fotbal și , de fiecare data , incearcă in mod divers . Ultima oară , cu Neymar , Pato si Hulk , a pierdut finala in fața Mexicului .Cu doua ediții in urma , in semifinale , Messi l-a anihilat pe Ronaldinho ( care de curand accepta si contracte pentru un singur meci ). De data asta joacă acasă , cu gandul la infrangerea umilitoare ( 1-7) din semifinala cu Germania. Brazilia nu este capabilă să câștige aurul olimpic la fotbal masculin  ca tara gazda ?

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.