Latest News

Cea mai slaba nationala de fotbal din lume a mai câstigat un meci in preliminariile CM

Bhutan , cea mai slabă naţională de #fotbal din lume , a bătut iarăşi Sri Lanka şi ,probabil, nu va mai fi considerată cea mai slabă natională .



Naţionala de fotbal a Bhutanului , un mic stat de 700.000 de locuitori care se învecinează cu India şi China , a câştigat cu scorul de 2-1 meciul retur cu Sri Lanka, în cadrul preliminariilor CM 2018 din Rusia . Joi , 12 martie , Bhutan - naţionala cu cea mai proastă clasare în clasamentul mondial - a reuşit o victorie istorică , câştigând meciul tur cu 1-0 , în deplasare .Returul s-a desfăşurat la Thimpu , oraş situat la 2.665 de metri deasupra nivelului mării , pe stadionul Changlimithang , folosit de obicei pentru concursuri de tir cu arcul ( sport naţional în Bhutan ).


Naţionala Bhutanului era - şi continuă să fie - ultima echipă din clasamentul mondial FIFA , dar după dubla victorie împotriva lui Sri Lanka , lucrurile ar trebui să se schimbe . Bhutan - împreună cu India , China , Taipei , Cambodgia , Timorul de Est şi câştigătoarea dintre Barbados şi Insulele Virgine Americane , meci care se va disputa pe 22 martie - face parte acum dintre cele 40 de echipe care , împărţite în opt grupe , îşi vor disputa calificarea pentru Cupa Mondială 2018 .
 

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.