Latest News

Ce au in comun Martina Stoessel si Violetta

Sincere şi frumoase : Martina Stoessel şi #Violetta au multe în comun .


Serialul Violetta a ajuns la final iar cariera de actriţă a  Martinei Stoessel  va lua avânt , dedicându-se pasiunii  pentru muzică şi actorie .Acum câteva zile , cântăreaţa şi actriţa a izbucnit în plâns pe scena spectacolului "Violetta Live Tour" , emoţionând încă o dată fanii , foarte trişti din pricina serialului Violetta , care , după cum ştiţi deja , se va încheia odată cu sezonul 3 .

Din fericire , Martina Stoessel , care a împlinit de curând 18 ani , este susţinută de familie şi de Peter Lanzani în acest moment dificil pentru ea . În aceste zile , Martina Stoessel a vorbit iarăşi de Violetta , de caracterul său şi de tot ce are în comun cu ea .

Martina Stoessel a povestit :"Muzica este totul pentru mine şi totul pentru Violetta  . Eu cânt mereu prin casă , la duş , când mă pregătesc să ies la o plimbare ... Apoi dacă sunt tristă , ascult muzică şi mă simt mai bine .Chiar dacă sunt fericită , ascult muzică şi mă simt şi mai fericită ! Sunt o altă persoană când cânt pe scenă deoarece muzica mă duce într-o altă lume " .

Cu siguranţă , toţi fanii Violetta gândesc la fel , mai ales pentru că , datorită vocii sale , Martina Stoessel a reuşit să smulgă un surâs la milioane de persoane .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

5 comentarii:

  1. si eu cand am vazut primul episod violetta ma facut sa determin ca pot fi si eu ba chiar acum sunt la o scoala de muzica si in curand voi avea si un mic turneu in america

    RăspundețiȘtergere
  2. VIOLETA TU ESTI SI VEI FI IDOLUL MEU TE STUDIEZ DE LA PRIMUL EPISOD ,PUPICI .

    RăspundețiȘtergere
  3. VIOLETA te am studiat inca de la primul episod tu esti si vei fi idolul meu .

    RăspundețiȘtergere
  4. singurul lucru pe care vreau sa il spun este i love violetta

    RăspundețiȘtergere
  5. 8decembrie 2015
    esti frumoasa sa sti ca esti idolul meu in viata

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.