Latest News

Kalachi , locuitorii adorm din senin si se trezesc dupa câteva zile

#Kalachi , misterul satului adormit .


Locuitorii satului Kalachi din Kazahstan suferă de o boală ciudată pe care medicii nu au putut să o explice. Astfel, sute de locuitori ajung să adoarmă din senin şi să se trezească după zile întregi fără să îşi dea seama de ce s-a întâmplat.

Este vorba despre un sindrom rar , care se repetă de câţiva ani . Prima apariţie a bolii a avut loc în martie 2013 , ca apoi să apară iar în mai 2013. De atunci, au mai fost trei epidemii . Sute de persoane au avut de suferit, în ultima epidemie fiind afectate între 40 și 60 de persoane.  Nu există nicio familie în satul Kalachi ,care să nu fi avut cel puţin o persoană afectată de această boală ciudată .


Mai mulți oameni de știință au vizitat regiunea, încercând să găsească o explicație pentru epidemia de somn. Au efectuat circa 7.000 de experimente ale solului și apei şi chiar pe sângele, părul şi unghiile victimelor, însă toate testele s-au dovedit neconcludente. Cu toate acestea, singura explicţie plauzibilă ar fi dată de efectele radioactivităţii din zonă cauzate de o mină de uraniu părăsită, aflată în apropierea localităţii.

Foto | Dailymail

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.