Latest News

O initiativa amuzanta pe un stadion din Berlin

Pe stadionul unde joacă echipa Union Berlin  , localnicii au posibilitatea să-şi ducă canapeaua proprie de acasă şi să urmărească  meciurile CM de fotbal din Brazilia pe un ecran de 700 inch .


Pe unul din stadioanele de fotbal din BerlinAlte Försterei , în cartierul Köpenick unde joacă echipa F.C Union Berlin - a fost organizată o iniţiativă amuzantă şi în acelaşi timp absurdă , cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal  ce se va desfăşura în Brazilia în perioada 12 iunie - 13 iulie 2014 .
Potrivit indicaţiilor publicate de site-ul acestei iniţiative , se poate transporta canapeaua proprie la stadion pentru a urmări meciurile de la Cupa Mondială , care vor fi transmise pe un mega ecran de 700 de inch instalat pe terenul de joc . 

Iniţiativa se numeşte WM-Wohnzimmer  ( sufrageria mondialului ) şi a fost organizată de agenţia de servicii Compact Team . Pentru a participa la iniţiativă trebuie să completezi un formular online , să încarci o fotografie a canapelei şi să ai cel puţin 18 ani . Canapeaua nu trebuie să depăşească 2,60 m şi nu poate fi cu peninsulă .


Persoanele alese vor transporta canapeaua la stadion ( pe propria cheltuială ) şi vor putea urmări meciurile împreună cu prietenii şi cunoştinţele ( există posibilitatea să te faci "invitat" pe canapeaua celorlalţi , dacă aceştia vor ) . Pe teren este loc pentru aproximativ 750 de canapele şi 12 mii de spectatori . Canapelele vor rămâne acolo pe toată durata Cupei Mondiale , iar  la terminarea fiecărui meci vor fi acoperite pentru a evita să se ude în caz de ploaie .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.