Latest News

Ziua Îndragostitilor 2014 : idei de cadouri , mesaje de dragoste si meniu

Printre idei de cadouri , fraze de dragoste si un meniu  special pentru cina , internetul poate fi de mare ajutor pentru sarbatorirea Sf. Valentin .

Valentines-Day-2014-Facebook-Wallpaper

Ziua Îndrăgostiţilor bate la uşă : mai sunt trei zile şi îndrăgostiţii din toată lumea vor putea sărbători  cu flori , mesaje de dragoste şi o cină romantica la lumina lumânării . Dacă ai rămas fără idei şi nu ştii ce cadou să faci de Valentine’s Day , reţeaua web este pregătită să-ţi sară în ajutor cu recomandări pentru cadouri , site-uri internet cu mesaje şi poezii de dragoste şi sfaturi pentru o cină specială .

Ziua Îndrăgostiţilor - Idei de cadouri pentru persoana iubită

Google a vrut să facă un cadou special îndrăgostiţilor , prezentând smartphone-ul  cu carcasă roşie Nexus 5 .

Cannon Legria mini  ar putea să o facă fericită pe iubita ta . LEGRIA Mini este o camera video inedita, foarte compacta, usor de utilizat si extrem de robusta, ce vă va oferi imagini exrtraordinare de fiecare data.

Phabletul Nokia Lumia 1520 , cu display de 6 inch  , ar putea fi cadoul ideal pentru  iubitul tău . E cel mai performant telefon scos de Nokia vreodată pe piaţă . Lumia 1520 este încununarea muncii asidue depuse de Nokia în ecosistemul Windows Phone şi adaptarea acestuia la referinţele tehnologiei moderne .

ziua indragostitilor-trandafir

Femeia Geek , în schimb , ar putea fi foarte încântată de Trandafirul 8-Bit . Nu are nevoie de îngrijiri speciale , este suficient să-l aşezi pe birou sau în sufragerie  pentru a stârni invidia tuturor colegelor sau prietenelor .

Ziua Îndragostiţilor – mesaje de dragoste

Fraze de efect şi poezii de dragoste , În cazul în care ai terminat frazele sau cărţile din care să te inspiri , îţi rămâne internetul . Mesaje de Sf. Valentin  îţi propune o selecţie de mesaje ,  versuri şi poezii pentru Ziua Îndrăgostiţilor , iar site-ul dindragoste.net îţi propune o bogata colecţie de  SMS-uri de dragoste .

Chiar şi smartphone-urile pot da o mână de ajutor . Cu ajutorul aplicaţiei Tom’s Love Letters poţi să-ţi exprimi dragostea şi bucuria de a petrece fiecare minut alături de sufletul pereche , trimiţându-i simpatice felicitări animate .

Meniu de Ziua Îndrăgostiţilor

De Ziua Îndrăgostiţilor ( şi în fiecare zi ), sărbătoriţi şi arătaţi-vă dragostea  faţă de persoana iubită . Pe lângă flori , bomboane , cadouri şi alte atenţii  , pregaătiţi o cină romantică la lumina lumânărilor . Puteţi încerca diverse aperitive , preparate uşoare din peşte sau carne de pui . Pentru desert , pregătiţi o prăjitură glazurată în formă de inimă .sau inimioare îndrăgostite .

Happy Valentine’s Day !

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.