Latest News

Sochi 2014 : cei mai fascinanti atleti de la Jocurile Olimpice de iarna

Imagini cu cei mai fascinanti atleţi pe care îi  vom vedea la Jocurile Olimpice de Iarnă Sochi 2014 din 7- 23 februarie .

sochi-2014

Fie că ne  interesează sau nu sportul , Olimpiadele ne-au placut  întotdeauna la toţi , cele de iarnă fiind mai puţin urmărite decât cele estive dar , din multe puncte de vedere , sunt mult mai fascinante şi spectaculoase .Sporturile de iarnă sunt foarte frumoase , multe dintre ele se desfăşoară în aer liber şi sunt foarte emoţionante .Dacă la toate acestea adăugăm că sub măşti , uniforme , costume şi căşti se ascund  bărbaţi foarte frumoşi  , aş spune că nu există  scuze pentru a nu urmări Jocurile Olimpice de Iarnă #Sochi 2014 .

Jocurile Olimpice de la Soci 2014 se desfăşoară în perioada 7 – 23 februarie 2014 , vor concura cei mai buni atleţi din diferite discipline, ca de exemplu , Bob , Hockey pe gheaţă , Patinaj , Curling , Sărituri cu schiuri , Combinata nordica , Schi alpin , Schi de fond , Sanie . Jocurile Olimpice de iarnă  le puteţi viziona la TV . Cine transmite Jocurile Olimpice de la Sochi ? JO Sochi 2014 din perioada 7-23 februarie vor fi transmise , în exclusivitate , de Televiziunea Română !

Pentru admiratoarele jocurilor de iarna, iata o selectie de poze cu cei mai frumosi  sportivi  ce  vor participa la J.O. Sochi 2014 !

Dacă nu vă interesează jocurile de iarnă , dar apreciaţi sportivii frumoşi , răsfoiţi galeria foto de mai jos şi admiraţi cei mai fascinanţi atleţii ce vor participa la #Sochi 2014 , o selecţie cu cei mai frumoşi sportivi !

Christof Innerhofer

zach parise-hockey

felix loch-sochi 2014 erik-guay-sochi 2014
matteo-marsaglia-jo sochi 2014 Travis Ganong-Sochi 2014

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.