Câte alimente putem cumpara cu 5 dolari în diferite ţări din lume - Video

Câtă mâncare poţi să cumperi   cu 5 dolari  în diverse locuri ale lumii ?

image

Răspunsul la această curioasă întrebare l-a dat BuzzFeedVideo, care a realizat un videoclip interesant ce confruntă diversele cantităţi de cartofi , banane , cafea , bere , etc , vândute la preţuri modice în SUA , Marea Britanie  , Franţa , Suedia , Japonia , China .

Surprizele nu lipsesc , de exemplu , numărul de sticle de bere ce se pot cumpăra în China cu 5 dolari !

Violetta – En mi mundo – Versuri şi Videoclip

Versuri  “ En mi mundo “ Violetta

HjpXPK1365419444

Cânţi toată ziua En mi mundo ? Când auzi primele note îţi vine o poftă nebună de dans ? Ei bine , mai jos găseşti versurile , dar şi videoclipul En Mi Mundo “. Distracţie plăcută !

Violetta este povestea unei adolescente talentate care revine în oraşul ei natal ,BuenosAires , după ce a locuit câţiva ani în Europa . Vă puteţi întâlni cu Violetta şi prietenii săi zilnic ,de luni până vineri ,la Disney Channel .

Iată  textul şi videoclipul En MI Mundo  - Violetta

Versuri En mi mundo Violetta – Lyrics

Ahora sabes que, yo no
Entiendo lo que pasa
Sin embardo se, nunca
Hay tiempo para nada


Pienso que no me
Doy cuenta
Y le doy mil una
Vueltas


Mis dudas me
Cansaron
Ya no esperare


Y vuelvo a despertar en mi mundo
Siendo lo que soy
Y no vai a parar ni un segundo
Mi destino es hoy


(2x)
Nada puede pasar
Voy a soltar todo lo que siento
Todo todo
Nada puede pasar voy a soltar
Todo lo que tengo nada me
Detendrá


Ahora ya lo se,lo que
Siendo va cambiado
Y si hay miedo que,
Abro puertas voy
Girando


Pienso que no me
Doy cuenta
Y le doy mil una
Vueltas
Mis dudas me cansaron
Ya no esperare


Y vuelvo a despertar en mi mundo
Siendo lo que soy
Y no vai a parar ni un segundo
Mi destino es hoy


(2x)
Y vuelvo a despertar en mi mundo
Siendo lo que soy
Y no vai a parar ni un segundo
Mi destino es hoy


(2x)
Nada puede pasar
Voy a soltar todo lo que siento
Todo todo
Nada puede pasar voy a soltar
Todo lo que tengo nada me
Detendrá

Vezi ştiri despre serialul Violetta Disney Channel

Jucător scos în afara terenului cu roaba motorizată

Faza zilei - România , roabă cu motor pentru un jucător accidentat .
roaba cu motor
În Liga a V-a de fotbal fiecare se descurcă  cum poate . La meciul dintre AS Timisul Urseni şi ASU Politehnica Timisoara , unul dintre fotbaliştii de la Urseni a căzut pe teren şi a avut nevoie de îngrijiri medicale . Nicio problemă pentru gazde ! “ Ambulanţa “ a şi pornit-o către accidentat , dar în locul maşinuţei de salvare – cum au cluburile blazonate – stafful medical în acest caz a intrat pe teren cu o roabă motorizată .

Actiunea de pe terenul de fotbal n-ar fi fost posibila daca un locuitor al satului Urseni n-ar fi brevetat masinaria supersonica de interventie: o roaba de gradina, la care s-au adaugat niste roti ajutatoare si un motor. Rezultatul: o roaba cu motor!

România a ocupat locul trei la Campionatul Mondial Şcolar de Fotbal

Echipa de băieţi a României a reuşit să învingă în finala mică echipa Franţei , cu scorul de 3 – 2 .echipa de fotbal scolar a romaniei
Echipa masculină de fotbal şcolar a României, coordonată de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar a Ministerului Educaţiei Naţionale, s-a clasat pe locul al treilea între ţările care au participat la Campionatul Mondial Şcolar de Fotbal, desfăşurat la Bordeaux , Franţa ,  în perioada 14-22 aprilie.
România a fost reprezentată atât de echipa de băieţi, formată din elevi ai Colegiului Tehnic Auto din Craiova, cât şi de o echipă de fete, eleve ale Şcolii Gimnaziale ''Ion Agârbiceanu'' din Cluj. Fetele au reuşit să ocupe poziţia a 12-a între ţările participante.
Iată lista nominală a echipelor de băieţi şi fete , prezente la Campionatul Mondial Şcolar de Fotbal
Echipa băieţilor: OLTEANU COSTEL, RĂDUCAN PAUL, AMZA IONUŢ, POPESCU LAURENŢIU, CIOABLĂ ALEXANDRU, CRUCERU ANTONIO, ENACHE ŞTEFAN, LICĂ IRINEL, MARINOIU GIANI, SANDU DIEGO, TROACĂ VALENTIN, TAMIRS ROBERT, MARIN CLAUDIU, GEORGESCU ANDREI, NISTORESCU IONUŢ, IONESCU CĂTĂLIN, PREDA DARIUS, DURIŢĂ MARIUS, GROSU CĂTĂLIN, POPESCU ALEXANDRU.
Echipa fetelor: POP GABRIELA, MOROVAN ROXANA, CIOLACU MIHAELA, TAMAŞ LUIZA, EGRI ANDRADA, MUREŞAN IOANA, INDREI DARIANA, POP COSMINA, RUS DIANA, CÎMPEAN DENISA, GRETA MARIA, CSABAI ŞTEFANA, FUIA SORINA, MERA IULIA, SZOKE KRISZTINA, DORDAI ANA MARIA, PRUNEAN ROXANA, RUS DEMI.
Antrenori: BOINGIU ADRIAN, SZOCS ZOLTAN
Echipele se întorc în ţară , marţi , 23 aprilie , la orele 23.00
via  |  adevarul.ro

Murilo Pitol , un fenomen al jongleriilor cu mingea

Murilo Pitol –momente de magie cu mingea - video
murilo pitol-jonglerii cu mingea
Murilo Pitol este un tânăr de 22 de ani, absolvent de inginerie electronică, îndrăgostit până peste cap de fotbal. Este cel mai de succes freestyler al momentului, videoclipurile cu demonstraţiile sale făcând furori pe internet. Întrucât este foarte popular, Murilo a fost invitat să participe la deschiderea Campionatului Mondial 2014 din Brazilia.
Video – Cel mai tare freestyler din lume , regele jongleriilor cu mingea .

Martina Stoessel se pregăteşte pentru Violetta en Vivo

Violetta live la teatrul  Gran Rex , Argentina . Video 
violetta-en-vivo-la teatrul Gran Rex
Violetta se bucură de un mare succes şi a câştigat simpatia tot mai multor adolescenţi din toată lumea . În această perioadă , Violetta se pregăteşte  pentru un spectacol plin de emoţii şi bucurii unde participă toate personajele din film ( în afară de adulţi ) împreună cu cele mai frumoase cântece , de exemplu , “En mi mundo” , “Te creo”  “Juntos somos mas” sau “Hoy somos mas” .
Show-ul va debuta pe 13 iulie în celebrul teatru din Buenos Aires , numit Gran Rex , unde fanii Violetta vor putea vedea personajele studioului 21 , live .
Iată un videoclip unde Martina Stoessel se pregăteşte pentru acest show cu o şedinţă foto .

Pentru mai multe informaţii despre show-ul Violetta en Vivo accesaţi pagina Disneylatino/violetta
                                     Vezi ştiri despre serialul  Violetta

Elevii români cuceresc NASA

Elevii români uimesc din nou comunitatea ştiinţifică din întreaga lume .Ei au obtinut nu mai putin de 20 distinctii la concursul Ames Space Settlement Design Contest 2013 , organizat de NASA.
nasa_logo
Cei mai buni şcolari au proiectat viitoarele staţii spaţiale ce vor fi locuite permanent .
Adolescenţii au trimis proiecte vizând realizarea unor staţii spaţiale care vor orbita în jurul Lunii. Ei au obţinut cinci   premii I ( proiectele Odyssey - Ramona Daniela E  de la Colegiul National "Mircea cel Batran" Constanta , TAAMI – Teodora , Alexandra , Maria şi Iris de la  ICHSC , Osher II  de la Colegiul National "Mircea cel Batran" , Thoth - Colegiul National "Mircea cel Batran" şi Espyrius de la "Tudor Vianu" , Bucuresti ) zece premii 2 , cinci premii 3 şi multe menţiuni . Vezi toate premiile
La concurs au fost înscrise 592 de proiecte asemănătoare , din 20 de ţări .
Proiectele liceenilor  vor fi bază de inspiraţie pentru inginerii de la NASA. Cei mai mulţi dintre liceeni visează să studieze în străinătate pentru a se specializa în design pe computer şi automatică. 
Majoritatea proiectelor câştigătoare au fost realizate de către elevii Colegiului Naţional Mircea Cel Bătrân din Constanţa . Liceul domină de câţiva ani concursul de creaţii aerospaţiale NASA . În toţi aceşti ani , adolescenţii constănţeni , împreună cu profesorii lor , arată că România nu înseamnă numai copiii străzii , orfelinate sau cerşetori . Avem şi tineri talentaţi , inteligenţi şi muncitori . Felicitări !

Top Talents Romania 2013

Top Talents – un proiect al tinerilor de elită .

800 x 600 - vis si eu(1)

In perioada 23-24 mai 2013, la Hotel Caro, Bucuresti are loc cea de-a sasea editie a proiectului Top Talents Romania. Programul isi propune sa identifice tineri cu rezultate excepţionale si motivatie pentru dezvoltarea lor personala si profesională .

2 000 de studenti si proaspat absolventi sunt asteptati sa se inscrie pana pe 29 aprilie pe site-ul  evenimentului. Dintre acestia, 300 vor fi invitati in finala proiectului, in urma unui proces de selectie care include evaluarea CV-ului si a formularului de aplicare, precum si o evaluare online realizata cu ajutorul testelor Cut-e, lider la nivel global in crearea si implementarea de solutii inovative de evaluare.

 

Mai multe informatii despre evenimentul Top Talents pot fi accesate pe www.hipo.ro/toptalents

Sarbatori de Paste 2013 – Scoala care daruieste

Ştiri bune - Şcoala care dăruieşte

scoala care daruieste-sarbatori de Paste 2013

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2013, Fundatia ECDL ROMANIA lanseaza "Scoala care daruieste" prin care se doreste popularizarea si sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Paste si Iepurasul ECDL poate sa se alature evenimentului vostru!

Elevii si profesorii care doresc sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Paste 2013, pot inscrie actiunile lor pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro pana la data de 21 aprilie 2013 inclusiv si Fundatia ECDL ROMANIA va promova evenimentele prin intermediul site-ului www.fundatiaecdlromania.ro .

La "Scoala care daruieste" pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.Proiectele trebuie sa reflecte acte de caritate desfasurate in folosul comunitatii.


Pentru mai multe informaţii , poţi contacta reprezentanţii Fundaţia la adresa  contact@fundatiaecdlromania.ro

Compressorhead , trupă heavy metal formată din roboţi

În Germania roboţii devin staruri heavy metal .
roboti muzicali - trupa rock-compressorhead
Rockerii din lumea întreagă au de acum concurenţă sută la sută din metal . Este vorba despre trupa Compressorhead , formată din trei roboţi , care interpretează cu mare dexteritate piese celebre preluate din repertoriul unor formaţii celebre precum Led Zeppelin , AC/DC  sau Motorhead .
Muzicienii de la Compressorhead au participat la ultima ediţie a  Frankfurt Music Trade Fair  şi s-au descurcat perfect .
Chitaristul trupei este Fingers , la baterie Stickboy , iar basistul se prezintă cu apelativul Bones . Lipseşte doar solistul vocal. Din fericire!
Vezi Compressorhead , formaţia roboţilor metalişti din Germania – Video 

La fel ca orice altă trupă de rock, Compressorhead au propria lor pagina de Facebook și propriul lor site oficial .

Un indian si-a facut la comanda un tricou din aur

Ca să impresioneze femeile , un bărbat din India şi-a făcut un fricou din aur .

omul cu tricou de aur

Ehi , a gândit Datta Phuge , 32 de ani , cum să impresionez femeile ?  Cum să fac ca să-i şochez pe toţi ? Simplu : cu un tricou din aur . Indianul  şi-a făcut la comandă un tricou realizat doar din aur,( 7 kg. ) în valoare de 250 de mii de dolari.

“ Ştiu că nu sunt cel mai frumos bărbat din lume – zice Phuge – dar cu siguranţă toate doamnele vor fi “orbite” de acest tricou”.

Acest tricou/cămaşă din aur a fost realizat de 15 bijutieri , care au lucrat 16 ore pe zi . Incredibil , nu ?

via   BBC – The man with the shirt made of gold

Violetta – Junto a Ti – Versuri şi Videoclip

Cântece Violetta – Junto a Ti

HjpXPK1365419444
Violetta este povestea unei adolescente talentate care revine în oraşul ei natal ,BuenosAires , după ce a locuit câţiva ani în Europa . Vă puteţi întâlni cu Violetta şi prietenii săi zilnic ,de luni până vineri ,la Disney Channel .
Episoade noi din Violetta încep din 15 aprilie la ora 18.00 . Fii pe fază !
Iată versurile “Junto a ti “ melodie interpretată de Martina Stoessel şi Lodovica Comello din serialul Violetta transmis de Disney Channel .
Ascultă Junto a Ti şi citeşte versurile  melodiei

Versuri JUNTO A TI - VIOLETTA – LYRICS
Hoy contigo estoy mejor
Si todo sale mal
Lo puedo encaminar
y estar mejor
Me puedes escuchar
Y decir no, no, no
Hoy se lo que debo hacer
Y nunca mas regresarà el dolor
Si no lo puedo ver,
enseñame
Pienso que
las cosas suceden
Y el porque solo està en mi mente
Siento que
sola no lo puedo ver hoy
Ahora se
todos es diferente
Veo que
nada nos detiene
Yo lo sé
mi mejor amiga eres tu
Sé que te puedo llamar
para ser junto a mi
Yo se que tu vendras
Y lo mejor
Me sabes escuchar
para darme valor
Tu me das la libertad
de ser quien soy
Y lo que quiero ser
Si no lo puedo ver
enseñame
Pienso que
las cosas suceden
Y el porque solo està en mi mente
sola no lo puedo ver hoy
Ahora se
todos es diferente
Veo que
nada no se tiene
Yo lo sé
mi mejor amiga eres tu
Que mas da?
Friend, amie, amiga?
Me da igual
digan lo que digan
Only you
Mi mejor amiga eres tu
Pienso que
las cosas suceden
Y el porque solo està en mi mente
Siento que
sola no lo puedo ver hoy (hoy, hoy)
Ahora se
todos es diferente
Veo que
nada no se tiene
Yo lo sé
mi mejor amiga eres tu

Vezi ştiri despre serialul Violetta Disney Channel şi toate cântecele

Cascade de lumini în nordul Californiei

Cascade naturale transformate în curcubee .

cascada de lumini

Ca un ciudat curcubeu nocturn acest flux de cascade luminoase  ,  opera a doi fotografi , designer şi video-maker , Sean Lenz ( 19 ani ) şi Cristoffer Abildgaard ( 20 ani ) de la studioul de producţie multimedia  FromTheLenz , San Francisco.

Imaginile fac parte din seria Neon Luminance , realizată de cei doi artişti , folosind bastoane luminoase de culori fosforescente pentru iluminarea cascadelor .

Cei doi fotografi sunt foarte entuziasmaţi de rezultatele obţinute . Tu ce părere ai despre acest curcubeu de lumini din cascadele Californiene ?

cascade curcubeu

cascade lumini fosforescente

poze cascade luminate

Vezi alte imagini de cascade  -  Neon Luminance

“ Tom Degetel “ – Fotografii de Joel Robinson

Fotografii de Joel Robinson – La fel ca Tom Degeţel

imagini Joel-Robinson

Cum ar fi viaţa noastră dacă într-o dimineaţă ne-am trezi mici , mici , precum Tom Degeţel ? Întrebarea şi-a făcut-o fotograful Joel Robinson , răspunzând cu fotografiile de mai jos  : putem folosi o carte ca să ne adăpostim de ploaie , putem sări pe tastatură pentru a scrie sau . . . imaginaţia nu are limite .

joel robinson-foto

robinson joel-poze miniaturi

miniaturi-joel robinson

miniaturi-Joel-Robinson

Site official  -  Joel Robinson Fotography

Violetta 2 : imagini noi , sinopsis şi noul videoclip Hoy Somos Mas

Violetta 2 – vezi noul videoclip cu Violetta şi poze  în exclusivitate

violetta-poze noi-editia 2
Ediţia a doua  a  îndrăgitului serial Violetta începe luni , 29 aprilie , în Argentina . Iată ce se va întâmpla în Violetta 2 , vizionează videoclipul oficial “ Hos somos mas “ şi bineînţeles …imagini noi cu Violetta .
După o binemeritată vacanţă estivă , Violetta şi prietenele sale se întâlnesc iarăşi . Întâlnirea va fi foarte emoţionantă şi cu multe cântece , coregrafii noi , personaje noi şi iubiri noi . Violetta a mai crescut , e sigură pe sine şi cu dorinţa de a trăi noi emoţii . Ea şi prietenele sale vor străluci pe scenă cu cântece şi dansuri noi ! Cu toate acestea , nu va fi totul atât de simplu în viaţa  Violettei , oriunde va fi sau când va întâlni un băiat , tatăl său , German , va fi acolo pentru a o proteja .

Violetta 2 – videoclip oficial Hoy Somos Mas


Iată noul videoclip din ediţia a doua a serialului Violetta Disney Channel , interpretat de Martina Stoessel şi ceilalţi din cast , unde se pot vedea noile personaje : Diego , Marco şi Lara .


Imagini noi Violetta

poze violetta - toate personajele
                  Poze Violetta – Toate personajele
violetta-editia a doua -imagini francesca-ludmilla-maxi
                         Francesca , Violetta , Ludmilla şi Maxi

Vezi mai multe ştiri din    Violetta

Messi vs Robot portar

Show pentru o televiziune japoneză : Messi vs Robot

Messi vs Robot

Patru baloane de aur consecutive şi un infinit număr de trofee câştigate cu clubul său . Lionel Messi nu are rivali pe teren , de aceea o televiziune japoneză s-a gândit să-l pună la încercare pe Leo Messi cu un portar robot .

Inedita  întrecere , improvizată pe stadionul Camp Nou , Barcelona , i-a creat dificultăţi campionului argentinian , surprins de reactivitatea maşinăriei .

Ponei dansează ca Michael Jackson Moonwalk

Poneiul , la fel ca Michael Jackson , dansează moonwalk !

ponei-dansator-580x385

Dansează pe notele melodiei “ Everyhere “ a celor de la Fleetwood Mac , poneiul din rasa Shetland  protagonist al unui spot amuzant a unei companii britanice de telecomunicaţii .

Violetta – Cantar es que soy – Cântece inedite

Violetta "Cantar es lo que soy" - CD2 Completo
cântece violetta-cantar es lo que soy
Violetta : Muzica este lumea meaCântece inedite este cel de-al doilea album ce conţine coloana sonoră a telenovelei argentiniene Violetta . Acest nou CD + DVD  conţine zece  cântece noi , 9 video karaoke a celor mai îndrăgite melodii şi videoclipul “ En Mi Mundo “
Fiţi pe fază ! Episoade noi din Violetta încep din 15 aprilie la ora 18.00 pe Disney Channel .

Ascultă melodiile  noului CD Cantar es lo que soy – cântece inedite – Violetta – AnteprimaIată cântecele albumului “Cantar es lo que soy” – Tracklist
1. “Ser Mejor”- Cast of Violetta
2. “En Mi Mundo” – College 11/Martina Stoessel
3. “Tu Foto De Verano”- Facundo Gambandé/Jorge Blanco/Nicolas Garnier/Rodrigo Velilla/Samuel Nascimento
4. “Mi Perdicion”- Martina Stoessel/Rock Bones
5. “Te Esperare” -Pablo Espinosa
6. “Verte de lejos” -Pablo Espinosa
7. “Cuando Me Voy”- Facundo Gambandé/Jorge Blanco/Nicolas Garnier/Rodrigo Velilla/Samuel Nascimento
8. “Ahi Estare”- Facundo Gambandé/Mercedes Lambre
9. “Podemos” -Jorge Blanco/Martina Stoessel
10. “Tienes El Talento”- Alba Rico/Facundo Gambandé/Jorge Blanco/Lodovica Comello/Martina Stoessel/Mercedes Lambre/Pablo Espinosa/Ruggero Pasqualini
Download Violetta CD 2    “ Cantar es lo que soy “

Violetta – Voy Por Ti - Versuri

Cântece  Violeta – Voy Por Ti

versuri violetta

Violetta este povestea unei adolescente talentate care revine în oraşul ei natal ,BuenosAires , după ce a locuit câţiva ani în Europa . Vă puteţi întâlni cu Violetta şi prietenii săi zilnic ,de luni până vineri ,la Disney Channel .

Episoade noi din Violetta încep din 15 aprilie la ora 18.00 . Fii pe fază !

Iată versurile VOY POR TI melodia interpretată de Leon din serialul Violetta transmis de Disney Channel .

Ascultă VOY POR TI  cu Leon şi Violetta – video 

Versuri Voy Por Ti – Leon , Violetta

 

Es por lo menos que parezco invisible

y solo yo entiendo lo que me hicistes

Mirame bien

Dime quien es el mejor

Cerca de tì

Irrestistible

Una actuacion

Poco creible

Mirame bien

Dime quien es el mejor

Hablemos de una vez

Yo te veo

Pero tu no ves

En esta historia todo esta alreves

No importa

Esta vez

Voy por tì

Voy

Hablemos de una vez

Siempre cerca tuyo

Estare

Aunque no me veas

Mirame

No importa

Esta ves

Voy por ti

Voy por ti

Voy por tì

Se que hay momentos

Que parecen posibles

Una mirada

Un gesto

Irresistible

Mirame bien

Dime quien es el mejor

No te das cuenta

No son compatibles

Quita la venda

A tus ojos

Y miren

Mirame bien

Dime quien es el mejor

Hablemos de una vez

yo te veo

Pero tu no ves

En esta historia

Todo esta alreves

No importa

Esta vez

Voy por tì

Voy

Hablemos de una vez

Siempre cerca tuyo

Estare

Aunque no me veas

Mirame

No importa esta vez

Voy por tì

Voy por tì

Voy por tì

Vezi ştiri despre serialul Violetta Disney Channel

Cele mai frumoase melodii de dragoste italiene

Muzică italiană : cele mai frumoase melodii din toate timpurile

musica-italiana

Muzica italiană

Tradiţia melodică a muzicii italiene a cunoscut în ultimii patruzeci de ani , de la Domenico Modugno  încoace , schimbări semnificative . Această tradiţie nu şi-a pierdut din fascinaţie , dacă cântăreţi precum Nilla Pizzi sau Al Bano sunt şi astăzi foarte populari chiar şi în afara italiei şi constituie un element esenţial de succes şi al cântăreţilor moderni precum Laura Pausini sau Eros Ramazzotti .

Explozia rock’n’roll a influenţat şi a modificat muzica uşoară italiană : acesta este momentul când se fac cunoscuţi tineri cântăreţi dezlănţuiţi precum  Adriano Celentano , Mina , Rita Pavone , Gianni Morandi.

O dimensiune cu adevărat originală în panorama muzicii italiene e reprezentată  de cantautori . Pentru artiştii Gino Paoli , Sergio Endrigo ,Luigi Tenco , Bruno Lauzi muzica exprimă o lume interioară autonomă din punct de vedere artistic .Lucio Battisti a îmbinat într-un mod absolut original caracteristicile genurilor de rhytm’n’blues american cu forma melodică italiană , utilizând un limbaj simplu , dar şi dramatic .

Alte nume importante a muzicii italiene sunt Claudio Baglioni , Antonello Venditti , Francesco de Gregori , Roberto Vechioni , dar şi reprezentanţi ai rock-ului italian precum Vasco Rossi , Ligabue , Zucchero sau Lucio Dalla , care şi-a început cariera ca artist instrumentist de jazz-band şi a continuat cu inteligenţă spre definirea propriului stil personal .

Muzica uşoară italiană este reprezentată şi de cântăreţi ce folosesc instrumente , ca de exemplu , Paolo Conte  ( pian ) sau Pino Daniele ( chitară ) . Unul dintre cantautorii de azi , o personalitate puternică ce răzbate din compoziţiile sale cât şi din stilul personal de interpretare ,un artist de mare calibru comunicativ şi unul dintre cei mai celebri interpreţi de pop/rap din muzica italiană este Jovanotti .

Iată unele dintre cele mai frumoase cântece de dragoste italiene (Atenţie . Nu este un TOP !!!) .

 • La Cura - Franco Battiato
  http://youtu.be/wbDRmJEtc8s
 • L'emozione non ha voce - Adriano Celentano
  http://youtu.be/wuRNsybk8To
 • La donna cannone - Francesco De Gregori
  http://youtu.be/NkAWSGN9ZTA
 • Il Cielo In Una Stanza - Gino Paoli
  http://youtu.be/jT091rQpnZs
 • Sei nell'anima - Gianna Nannini
  http://youtu.be/S7TIs0nsr8o
 • Quando nasce un amore - Anna Oxa
  http://youtu.be/YSNLzVEQhjQ
 • Margherita - Riccardo Cocciante
  http://youtu.be/KydRylshAV0
 • Il mio canto libero - Lucio Battisti
  http://youtu.be/R1Y43QOnk74
 • Almeno tu nell'universo - Mia Martini
  http://youtu.be/doiwVoV4-hY
 • Mi sono innamorato di te - Luigi Tenco
  http://youtu.be/DAhtAf2NMrE
 • Echi d'infinito - Antonella ruggiero
  http://youtu.be/3VjXpHw-2vA
 • Caruso - Lucio Dalla
  http://youtu.be/JqtSuL3H2xs
 • Iris - Biagio Antonacci
  http://youtu.be/Iap4GejnBp0
 • I Giardini Di Marzo - Lucio Battisti
  http://youtu.be/Y7bD7_hFlu8
 • Chiamami Ancora Amore - Roberto Vecchioni
  http://youtu.be/0Ug3mkIK720
 • A Te - Jovanotti
  http://youtu.be/FSea1YPxK1c
 • Meravigliosa Creatura - Gianna Nannini
  http://youtu.be/FSea1YPxK1c
 • Musa - Marlene Kuntz
  http://youtu.be/-tUQBlngx1A
 • Via Con Me - Paolo Conte
  http://youtu.be/VJKX9Z86WuY
 • E Ti Vengo A Cercare - Franco Battiato
  http://youtu.be/8TyRHj4Ag34
 • Spaccacuore - Samuele Bersani
  http://youtu.be/NOvFQlh9ZKU
 • Eppure Sentire - Elisa
  http://youtu.be/1ft-f2BYpf8
 • Mi Sei Scoppiato Dentro Al Cuore - Mina
  http://youtu.be/qPdaP7aG39w
 • E Penso A Te - Lucio Battisti
  http://youtu.be/hKH-Rfs_eRQ
 • La Voce Del Silenzio - Mina
  http://youtu.be/IHSxnZkhqJE
 • Grande, Grande, Grande - Mina
  http://youtu.be/8AGk1BBmwN0
 • Tutto Quello Che Un Uomo - Sergio Cammariere
  http://youtu.be/wuGPYvQjKac
 • Oggi Sono Io - Alex Britti
  http://youtu.be/ntdUJaNxTTc
 • Pregherò - Adriano Celentano
  http://youtu.be/d50czlhh5Dw
 • Sorprendimi - Stadio
  http://youtu.be/CXVD7VMStf8
 • Diamante - Zucchero
  http://youtu.be/O8Vao8uDi7Y
 • Di Sole E D'Azzurro - Giorgia
  http://youtu.be/DAXIFF-iDiI
 • Futura - Lucio Dalla
  http://youtu.be/ZWFLBOs3ZNM
 • Ricordati Di Me - Antonello Venditti
  http://youtu.be/QsTh_dKwx5I
 • Così Celeste - Zucchero
  http://youtu.be/Q32UigeGQFw
 • Occhi - Zucchero
  http://youtu.be/Ux_HH5AGKuA
 • Una Canzone Per Te - Vasco Rossi
  http://youtu.be/KevZzU_gW3M
 • Ti Sento - Ligabue
  http://youtu.be/39vs_W8MTTU
 • Amore Bello - Claudio Baglioni
  http://youtu.be/-qEfD7dLhsE
 • E Tu - Claudio Baglioni
  http://youtu.be/MaUpSOZntf4
 • E.... - Vasco Rossi
  http://youtu.be/wYMuL0z2uJk
 • Per Me E' Importante - Tiromancino
  http://youtu.be/N1NSE9O48Dk
 • I Migliori Anni Della Nostra Vita - Renato Zero
  http://youtu.be/qy0QABfXJoY
 • Minuetto - Mia Martini
  http://youtu.be/BtG2rAj-5Xw
 • Una Su Un Milione - Alex Britti
  http://youtu.be/AMXH1u_r6kw
 • Albachiara - Vasco Rossi
  http://youtu.be/0WJC6BEWBko
 • Quanto Ti Ho Amato - Roberto Benigni
  http://youtu.be/5P2Iem8fMPA
 • Arriverà - Modà feat. Emma
  http://youtu.be/g1vveTJN8Do
 • Grazie Perchè - Gianni Morandi
  http://youtu.be/cs2gN2wfm0s
 • E Se Domani - Mina
  http://youtu.be/8JU5vIMy0QQ
 • Come Saprei - Giorgia
  http://youtu.be/vDaT9RvgHpY
 • Vattene Amore - Amedeo Minghi e Mietta
  http://youtu.be/TfBBg8LpuU4
 • Io Che Amo Solo Te - Sergio Endrigo
  http://youtu.be/nmrl2ymlnPo
 • Tu Non Mi Basti Mai - Lucio Dalla
  http://youtu.be/-tikZJOhlPQ
 • Ancora - Eduardo De Crescenzo
  http://youtu.be/mEn6m1Ct6Is
 • Emozioni - Lucio Battisti
  http://youtu.be/DP12i9an9mc
 • Se Stiamo Insieme - Riccardo Cocciante
  http://youtu.be/uVakehIXl_0
 • Alta Marea - Antonello Venditti
  http://youtu.be/qHRDlLHsMRk
 • Amor Mio - Mina
  http://youtu.be/nL7yAtmqmiM
 • Non Abbiam Bisogno Di Parole - Ron
  http://youtu.be/6hvpN9__QgM
 • Vorrei Incontrarti Fra Cent'Anni - Ron
  http://youtu.be/MfpmtGCw3Bk
 • Cambiare - Alex Baroni
  http://youtu.be/pGpObZZKGrY
 • Canzone - Lucio Dalla
  http://youtu.be/VkTNnCCKnE4
 • Con Te Partirò - Andrea Bocelli
  http://youtu.be/4sutNNC3F5M
 • Questo Piccolo Grande Amore - Claudio Baglioni
  http://youtu.be/CHldlliqeF0
 • Il Regalo Più Grande - Tiziano Ferro
  http://youtu.be/d3MvacAiXqM
 • Un'Avventura - Lucio Battisti
  http://youtu.be/sGQmv7X9pMU
 • Viva - Ligabue
  http://youtu.be/b-2VHDgExyw
 • Solo Per Te - Negramaro
  http://youtu.be/tpXb2fvoLEE
 • Io che non vivo più di un'ora senza te - Pino Donaggio
  http://youtu.be/wrvrq18EiJs
 • Buonanotte Fiorellino - Francesco De Gregori
  http://youtu.be/RjoHxExQzXQ
 • Una Lunga Storia D'Amore - Gino Paoli
  http://youtu.be/bUHDzs1gtzg
 • Tutte Le Strade Portano A Te - Ligabue
  http://youtu.be/9h1Bf9x9qP4

 • Spectacol Messi si Dani Alves la încălzire - video

  Messi şi Alves au oferit un spectacol de zile mari înainte de startul manşei tur a sferturilor  Ligii Campionilor ( PSG 2 – 2 FCB ) .

  lionel-messi-daniel-alves-spectacol la incalzire

  Pentru extratereştrii de la Barcelona totul este posibil . Chiar să paseze balonul de la cca 30 metri , fără ca acesta să cadă , cu lansări precise ce te fac să strigi “fake” . Şi totuşi e adevărat . Mesi şi Dani Alves se caută ( şi se găsesc cu pase lungi ) pe terenul de joc ,la încălzirea dinaintea meciului din Champions League cu Paris Saint Germain ( terminat 2-2 ).

  Carl De Smet – Polimeri inteligenţi

  Obiecte de mobilă care se asamblează singure după ce sunt despachetate .

  mobila care creste

  Nu este Science Fiction , dar după cum demonstrează videoclipul de mai jos  , este aplicaţia unui proces de polimeri cu memorie de formă , pusă la punct de belgianul Carl De Smet , care din 2003 experimentează  cu o tehnologie ingenioasă , Noumenon  ,încrucişând  ştiinţa , design-ul şi arhitectura .

  Produsul final iese automat din materialul compact care , în contact cu căldura , se transformă după forma memorizată la începutul procesului .

  Toate acestea se realizează cu ajutorul căldurii . Iniţial se reduce produsul final printr-un proces de deformare , care activează memoria de formă . Deci , se fixează temporar intr-o formă compactă ce devine ambalaj . Cu alte cuvinte , ambalajul şi produsul final sunt acelaşi obiect , aceaşi bucată de material .

  noumenon-carl de smet

  Iată cum funcţionează  “ mobila care creşte “

  Află mai multe despre mobila care creşte pe descoperă.ro

  Ucraina are Talent 2013 – Un dans cum rar întâlneşti

  Dans superb la concursul Ucraina are talent .

  ucraina are talent

  Un cuplu din Ucraina au făcut un adevărat spectacol cu dansul lor pe scena de la “Ucraina are talent” 2013.

  Cei doi s-au prezentat în faţa juriului ca fiind un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa reală.Cuplul care se numeşte “Flame” au executat multe prize, toate bine realizate, la unele dintre chiar ai impresia că tânăra va da cu capul de podea sau îi va aluneca din braţe partenerului.

  Ucraina dansează – Un dans cum rar întâlneşti la “ Ucraina are Talent “ 2013 – Video YouTube .

  Link Ucrainienii au talent – un dans incredibilrealitateape.net

  Documentar despre evolutia genericelor şi titlurilor de filme : The Film Before The Film

  The Film Before The Film – Video

  image

  “The Film before The Film “ este un documentar interesant ce ne arată istoria cinematografiei dintr-un punct  vedere particular ; evoluţia titlurilor de filme şi genericelor .

  Unele generice nu ne anunţă doar distribuţia , ci reuşesc să creeze o atmosferă perfectă şi să ne pregătească pentru ceea ce va urma . Iată evoluţia genericelor şi titlurilor de filme de-a lungul anilor , de la primul film  al lui Thomas Edison din 1897 până la Enter the Void din 2009 .

  Link | The Film before The Film

  Anamaria Prodan : “Cea mai drastica dieta am tinut-o cand am baut opt zile numai suc de salvie “- video

  Anamaria Prodan se lauda ca a slabit zece kilograme, in zece zile , cu suc de salvie ! Sa fie adevarat ca in prezent nu mananca NIMIC, pana nu calculeaza caloriile portiei de mancare?!
  anamaria_prodan - a slabit cu sirop de salvie
  Cum a slăbit Anamaria Prodan . Anamaria Prodan s-a gandit ca nu ar strica daca ar mai da cateva kilograme jos, asa ca a facut pasul cel mare si a adoptat o dietă .Vezi VIDEO-D-Paparazzi  - Anamaria Prodan se lauda ca a slabit zece kilograme, in zece zile! Sa fie adevarat ca in prezent nu mananca NIMIC, pana nu calculeaza caloriile portiei de mancare?! <<FALS>>
  “Gust putin din toate, am slabit 10 kg si sunt ok. Nu simt nevoia sa mananc ceva. Am slabit cu suc de salvie si atata, am uitat gustul mancarii. L-am luat 10 zile inaintea sarcinii. Ma simt foarte bine, nu vreau sa ajung iar cat casa. Am avut aproape 100 de kile la celelalte sarcini", a spus  Prodanca.