Latest News

Smiley , Andra , Anda Adam : cei mai în vogă cântăreţi din 2013

Un an important pentru protagonistii muzicii pop românesti .

smiley-acasa

Anul 2013 al muzicii pop româneşti poate fi descris prin numele protagoniştilor săi , începând cu Smiley , câştigătorul titlului “ Best Romanian Act “ la premiile MTV European Music Awards 2013 cu piesa “Dead Man Walking” . Albumul  #Acasa , lansat în luna octombrie , are un succes enorm . “Acasă” este una dintre cele mai bune melodii româneşti , o piesă ce marchează o nouă etapă în cariera artistului .Smiley a fost înzestrat de Mama Natură cu toate calităţile pentru a fi o vedetă completă : are voce , este isteţ , frumuşel şi şarmant . Artistul a crescut foarte mult în ultimul an , devenind cel mai difuzat cântăreţ pe posturile de radio şi TV din ţară . Smiley va încheia anul în Piaţa Revoluţiei , pe scenă , la “SuperVelionul” ProTV şi ProFM .

smiley

Andra este solista momentului ! Videoclipul “Inevitabil va fi bine” a fost postat pe You Tube în luna aprilie a acestui an şi a adunat , până în prezent , aproape 22 milioane de vizualizări , fiind pe primul loc în topul celor mai în vogă clipuri vizualizate de români pe You Tube . Artista este una dintre cele mai apreciate şi îndrăgite cântăreţe . Ai putea sta ore în şir să îi asculţi melodiile fără să te plictiseşti . Nu de puţine ori, Andra a fost desemnată ca fiind cea mai talentată cântăreaţă din România .

andra-2013

Anda Adam si-a inceput cariera muzicala in urma cu 14 ani, cand a colaborat cu trupa R.A.C.L.A pentru melodia "Nu ma uita". Primul ei album, "Ca intre fete", a fost lansat abia in 2001, iar de atunci, Anda a avut o ascensiune rapida si sigura. Acum, Anda Adam este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi, iar stilul sau cameleonic a ajutat-o sa se mentina in topul preferintelor romanilor. Cu noua piesă “ Dacă ar fi “ , artista a doborât , din nou , topurile muzicale .

anda-adam

Anda Adam îşi va încheia anul pe scenă , alături de Taxi , Proconsul , Puya , Antonia , Vunk şi alţii , la Revelion 2014 în Parcul Titan  din Capitală .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.