Latest News

Candy Crush Saga , Subway Surfers , Temple Run 2 : cele mai descarcate jocuri gratuite Android din 2013

Cele mai bune jocuri gratuite pentru Android din 2013

cele mai descarcate jocuri Android din 2013

2013 a fost un an incredibil  în care jocurile pentru dispozitivele cu sistem de operare Android au explodat . Jocuri gratuite , care ne-au ţinut mult timp cu ochii pe display-ul smartphone-ului sau tabletei , pierzând chiar şi multe ore de somn .

În această selecţie , vei descoperi sau redescoperi cele mai descărcate jocuri Android , gratuite , din Store Google Play .

Candy Crush Saga este constant în vârful clasamentelor celor mai descărcate aplicaţii gratuite Android .şi cel mai popular şi mai tare joc de pe Facebook . Jocul a avut un succes total în timpul anului şi a fost descărcat de peste 500 de milioane de ori pe Apple şi Android .

Subway Surfers – este acel tip de joc infinit unde trebuie să eviţi obstacole în timpul unei curse rapide ce nu poate fi oprită . Subway Surfers este cel mai bun joc din categoria Runner Games , foarte popular pe platforma Android , dar şi iOS ,cu diverse scenarii prin New York , Londra , , Paris , Tokyo şi altele .

Temple Run 2 - După ce a ajuns pe primul loc în topul aplicaţiilor gratuite din AppStore  , jocul Temple Run 2 este disponibil  şi pentru smartphone-urile şi tabletele Android . Temple Run 2 a fost descărcat de peste 170 milioane de ori  la nivel global , indiferent de platformă  . În ceea ce priveşte utilizatorii Android , acest joc a fost instalat de peste 5 milioane de ori .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.