Latest News

12 Years a Slave , American Hustle , Captain Phillips : cele mai bune filme din 2013

AFI Awards  -  Cele mai bune filme din 2013

12-Years-a-Slave-Photo-hd-wallpaper

Institutul de Film American a prezentat , ca în fiecare an , clasamentul celor mai bune filme ale anului 2013 . “12 Ani de Sclavie” este cel mai bun film din 2013 ales de American Film Institute ( AFI ) , care premiază şi “ Ţeapă în stil american “ , “ Căpitanul Phillips “ dar şi super producţia “ Gravity “

Drama 12 Years a Slave este bazata pe romanul autobiografic al lui Solomon Northup, personaj interpretat in film de Chiwetel Ejiofor. Solomon este un om de culoare educat, cu familie, care a locuit in  New York, in 1853. Acesta este abordat intr-o zi de doi barbati, care ii ofera o slujba in Washington, dar cand Solomon apare pentru a incepe munca, acesta este rapit si fortat sa devina sclav pentru urmatorii 10 ani. Michael Fassbender va juca rolul lui Edwin Epps, stapanul de sclavi care timp de 12 ani, i-a marca viata fizic si psihic lui Solomon.

 

Pe locul al doilea este  American Hustle - un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA.

Captain Phillips este pe ultima pozitie a podiumului .În 2009, un grup de pirati somalezi au pus stapanire pe o nava maritima americana, primul cargobot jefuit in ultimii 200 de ani. Povestea reala este adusa pe marile ecrane de regizorul Paul Greengrass, cu Tom Hanks in rolul Capitanului Phillips, care era la conducerea vasului.

| sursa | procinema

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.