Latest News

Jocuri motociclete

#Jocuri cu #motociclete gratis online

motogp-jocuri moto

Eşti un mare pasionat de motociclete şi de fiecare dată când  eşti în faţa monitorului  doreşti să faci acrobaţii  cu motocicleta ta  preferată ? Nimic mai simplu ! Astăzi vreau să-ţi recomand anumite site-uri internet, care îţi permit să testezi online, într-o manieră plăcută, jocuri cu motociclete.

Vezi  |  Jocuri Online

Începem această selecţie de jocuri cu motociclete cu portalroman , un site unde găseşti cea mai tare selecţie de jocuri cu motociclete pe care le poţi juca gratuit . Poţi participa la cele mai tari campionate cu motoare turate la viteză maximă şi la diverse întreceri pe teren bun sau denivelat .

O lume pe două roţi vei găsi şi pe BikeGames, un site internet unde vei găsi foarte multe jocuri cu motociclete. Nu trebuie decât să te conectezi pe pagina principală a site-ului, să “ răsfoieşti “ toate jocurile cu motociclete, motorete sau ATV şi să faci click pe imaginea jocului. Jocurile sunt în Flash, nu trebuie să instalezi niciun program pe calculator .  

jocuri cu motociclete online

Un alt site dedicat exclusiv jocurilor moto în Flash, pe care te sfătuiesc să-l adaugi la preferatele tale, este Play Motorbike Games unde te poţi distra cu diverse tipuri de jocuri pe două roţi . 

jocuri motociclete

Toate jocurile sunt ordonate într-o manieră elegantă şi nu eşti deranjat de bannere sau  publicitate,  aşa cum se întâmplă pe alte site-uri asemănătoare.

Un alt site, care nu are nevoie de nicio prezentare, este MiniClip un adevărat punct de referinţă în panorama jocurilor Flash . Pentru a “răsfoi” toate jocurile cu motociclete disponibile pe site, accesează pagina Motocross .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.