Latest News

Cântece din serialul Violetta pentru petrecerea ta de Halloween

Halloween cu Violetta !

halloween cu violetta

Violetta este dragoste , muzică şi pasiune , atunci de ce să nu cânţi melodiile din serialul Violetta la petrecerea de Halloween ? Halloween-ul îţi va bate la uşă şi dacă cauţi inspiraţia potrivită pentru realizarea petrecerii , din Noaptea Vrăjitoarelor ,  cu prietenii , îţi sugerez  să faci un concurs distractiv de Karaoke cu cântecele serialului Violetta .

Ce mai aştepţi ? Caută repede versurile din cântecele lui Violetta aici pe site .Poţi găsi aproape toate versurile din melodiile interpretate de Martina Stoessel şi ceilalţi actori din distribuţia serialului Violetta în albumele ce conţin coloana sonoră a serialului cel mai îndrăgit de adolescenţi , transmis de Disney Channel Romania , în fiecare zi de la ora 18:00 .

De la En MI Mundo , Junto a ti şi până la Juntos Somos Mas sau alte cântece care au ajuns în fruntea clasamentelor graţie bravurii lui Martina Stoessel , Jorge Blanco , Lodovica Camello şi alţi interpreţi din Violetta . Cu aceste melodii , petrecerea ta de Halloween va fi una specială , iar toţi prietenii tăi vor cânta şi dansa până spre dimineaţă !

Vezi articole din  categoria Halloween sau dacă preferi Violetta

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.