Latest News

Violetta : Martina Stoessel , noul fenomen Disney

   6 – 12 ani

Violetta ,o nouă stea !

Toate cântă cântecele ei şi visează să facă parte din grupul celor de la Studioul 21 : Violetta , o nouă stea în lumea teenagers .

poze violetta disney

Dragoste , muzică , pasiune  ; apoi un coleg de şcoală de care e îndrăgostită , o cameră fabuloasă , la fel ca lumea sa , dulce şi emoţionantă . Aceasta este Violetta , noua stea  a casei Disney , care a cucerit toate fetele din toată lumea , cu pasiunea sa pentru cântec şi dans , cu energia  sa , cu  frumuseţea  şi sufletul curat .

O adolescentă modernă , dar visătoare şi romantică : Violetta are o voce de înger şi un tată superprotectiv , şi-a pierdut mama şi a călătorit mult .Are un caracter tare , determinată , sinceră şi valorile care o caracterizează sunt toate pozitive  ; nu ca cele ale rivalei sale Ludmilla , care se gândeşte doar la succes şi nu ştie ce este adevărata prietenie .

Acestea sunt toate ingredientele pentru a deveni noul idol al fetelor de 8 – 12 ani ( poate chiar şi mai mult ) , de fapt Martina Stoessel în rolul Violettei este deja o stea .

poze martina-stoessel-violetta

Toate visează să frecventeze Academia 21 pentru a-şi cultiva propriul talent , toate cântă cântecele lui Violetta , cele mai mari îşi împărtăşesc  pasiunile şi ideile pe pagina sa de Facebook , cele mai mici se joacă cu păpuşa sa , dar toate , nu pierd niciun episod din serialul Violetta transmis de Disney Channel.

Vezi alte ştiri despre Violetta

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

5 comentarii:

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.