Latest News

Cărţi ilustrate pentru copii

Creează online cărţi ilustrate pentru copii

carti ilustrate

Ce cadou ar putea fi mai frumos şi perfect pentru copii sau nepoţii voştrii ? O carte ilustrată . Nu este vorba despre un ebook pe care să-l citeşti pe tabletă , ci de o adevărată carte ilustrată pe care o poţi strânge între mâini şi răsfoi filă cu filă până se consumă .

Faceţi rost de creioane colorate şi hârtie , începem . Aveţi talent la desen ? Mulţi dintre voi ar putea răspunde negativ. Ei bine , dacă nu vreţi să renunţaţi la posibilitatea de a crea o carte ilustrată  desenată cu mâna liberă , puteţi folosi o aplicaţie online .

Aplicaţia se numeşte CultureStreet şi vă permite să realizaţi o adevărată poveste  pentru copii , care nu numai că va părea desenată la mână liberă  cu creioanele colorate ( deja dispărute ) , dar va fi foarte simplu de realizat .

creeaza carti ilustrate online

Pentru a realiza  o carte ilustrată pentru copii , conectaţi-vă pe site culturestreet şi faceţi clik pe butonul Enter . În pagina care se va deschide veţi vedea o carte deschisă unde va trebui să umpleţi foile – în total 6 – cu diverse elemente ce vor da viaţă unei poveşti .

Satisfăcuţi de rezultat ? Portalul cultureStreet vă permite să printaţi sau să trimiteţi cartea ilustrată prin email .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.