Latest News

Microsoft Surface

Microsoft a prezentat tableta Surface , disponibilă in două versiuni . Vezi specificaţii tehnice şi preţ !

microsoft-surface-tablet

Se numeşte Surface şi va intra in istorie . Este primul calculator-tabletă proiectat şi pus pe piaţă de Microsoft începând probabil din toamna acestui an . Tableta  va fi disponibilă atât in variante cu procesoare ARM  , dar şi in versiuni cu chip-uri Intel şi SO Windows 8. Ecranul va avea diagonala de 26,9 cm ( 10,6 inci ) iar versiunea Windows 8 va avea 128 GB stocare . Varianta ARM are o greutate de 680 de grame şi o grosime de 9,3 mm , cu carcasă din magneziu şi procesor Nvidia Tegra . Varianta Surface Windows 8 Pro va avea procesor Core i5 cu tehnologie ivy Bridge , porturi USB 3.0 şi stocare de 64 sau 128 GB, dublu faţă de versiunea RT.

Versiunea cu Windows RT şi hardware ARM va fi disponibilă odată cu lansarea Windows 8 , in timp ce varianta bazată pe platforma Intel va apărea pe piaţă cu aproximativ trei luni mai târziu .

Microsoft ar putea scoate pe piaţă tableta Surface la un preţ de 599 dolari pentru versiunea Windows RT şi 799 dolari pentru versiunea Windows 8 Pro.

microsoft-surface-tablet-steve-ballmer

Cel mai mare producător de software din lume şi-a intensificat astfel asaltul pe piaţa tabletelor , preferate de tot mai mulţi consumatori in defavoarea laptopurilor .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.