Latest News

Adrian Nastase ar putea fi transferat la Bastoy

Adrian Nastase s-ar putea reface in cea mai luxoasă închisoare din lume , la Bastoy , după operaţia la care a fost supus acum trei zile .Poliţia a trimis o scrisoare medicilor de la Spitalul Floreasca prin care solicită transferu’ acestuia !

inchisoarea Bastoy-Norvegia

Norvegia este cunoscută in toată lumea pentru felul in care îşi tratează deţinuţii. Cu toate astea însă, există o închisoare care depăşeşte toate graniţele de comfort şi libertate .

Este vorba de închisoarea din Bastoy , o mică insulă în apropiere de Oslo .

Odată ajuns pe insulă , deţinutul poate găsi cu adevărat orice comfort , singurul lucru pe care nu-l poate vedea sunt gardienii înarmaţi şi gratiile ce-l împiedică  să fugă .

“ Locuitorii “ insulei trăiesc în căsuţe şi sunt liberi să iasă , bucurându-se de natura  de pe insulă , făcând lungi plimbări sau bronzându-se pe scaunele de plajă .

Pe insulă toţi deţinuţii muncesc de la ora 8 dimineaţă până la ora 15.30 , câştigând 10 euro pe care îi pot cheltui  la marketul de pe insulă . In fiecare seară insă , cina este servită de închisoare oferind un menu divers ce cuprinde carne , pui sau somon !

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.