Latest News

Catrinel Menghia , protagonista in spotul FIAT de la Super Bowl 2012

Senzuala Catrinel Menghia , unul dintre cele mai cunoscute fotomodele de origine romana , a facut senzatie la Super Bowl 2012 , dupa ce peste 100 de milioane de americani au admirat-o intr-una din reclamele difuzate cu ocazia finalei NFL.
 Catrinel Menghia , a aparut timp de cateva zeci de  secunde in pauza publicitara , intr-o reclama la FIAT 500 Abarth.
catrinel menghia-spot fiat
Formele Catrinei , modul in care s-a aplecat sa-si aranjeze ciorapii si felul  in care l-a alintat pe trecatorul din reclama au fost de ajuns pentru a atrage privirile ( milioanelor ) telespectatorilor care urmareau finala Campionatului National de Fotbal .
Video Catrinel Menghia – Spot FIAT 500 Abarth. In Italiana !

Catrinel Menghia este un model superapreciat în lumea întreagă. A fost protagonista unor pictoriale incendiare în reviste celebre precum FHM, Sports Illustrated, Maxim, Elle, Fitness Magazine, Cosmopolitan şi multe altele. De asemenea a făcut reclamă pentru Emporio Armani, Mariella Burani, Calzedonia, Levi's, Lovable etc.
Actualmente , Catrina noastra locuieste in Italia si participa (in rol de fotograf ) la show-ul tv “Chiambretti Sunday Show” ,difuzat in fiecare duminica pe postul de televiziune Italia 1 ,

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.