Latest News

Stefan Stan este “ Vocea Romaniei “

Stefan Stan este marele castigator de la Vocea Romaniei. El a reusit sa castige finala in care mai erau Dragos , Iuliana si Cristian. Stefan Stan va avea pe piata un album lansat de Universal Music Romania.

stefan stan-vocea romaniei

Stefan Stan a fost desemnat "Vocea Romaniei", in cadrul marii finale a show-ului, difuzata luni seara in direct la Pro TV, el castigand si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice.

Finala Vocea Romaniei – Andra si Stefan Stan – “Vivo per lei” - video

Stefan Stan are 34 de ani, este din Bucuresti si la “Vocea Romaniei” a facut parte din echipa lui Smiley. Spune ca a trait o viata zbuciumata "pana a descoperit muzica, apoi restul e poveste". A inceput sa cante de la 10 ani si, desi mama lui a cantat in tinerete, niciunul dintre parintii lui nu l-au sustinut in acest demers. In copilarie, ii placea sa cante piesa "Enigmatici si cuminti", dar nu a studiat niciodata muzica, fiind nevoit sa munceasca de la varsta de 16 ani pe santier.

Finala Vocea Romaniei – Stefan Stan – “My Way”- video

In cadrul marii finale a show-ului “Vocea Romaniei”, care a durat circa patru ore, Stefan Stan a incantat juriul si publicul cu trei piese. Stefan Stan a interpretat singur piesa "My Way" a lui Frank Sinatra.

Din sursa sigura : vocea Romaniei protv

Vezi si “Profeta non sarò” , piesa interpretata de Ştefan Atîrgoviţoae

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.