Latest News

Misterul sferei de metal cazuta in desert

bila metal

O misterioasa bila din metal a cazut pur si simplu din cer , in luna noiembrie , in Namibia , formand un crater adanc de 30 de cm si lat de 4 m.

Sfera de metal cantareste sase kilograme, are un diametru de 35 de cm. si o suprafata foarte dura si aspra. Bila misterioasa pare desprinsa din filmele SF, mai ales ca nimeni nu poate explica aparitia ei sau locul de provenienta.

image

Dupa ce a cazut pe sol , sfera a inceput sa se rostogoleasca , fiind gasita la 18 metri distanta de craterul initial . Localnicii afirma ca in zilele precedente descoperirii bilei , au auzit mai multe explozii pe o raza de trei km. Exista posibilitatea ca acest obiect misterios de metal sa fi cazut de la un vehicul spatial . . .

Paul Ludik , cel care investigheaza cazul ,sustine ca bila metalica este realizata dintr-un material sofisticat , dar cunoscut omenirii.

Desi multi au spus ca sfera ar putea fi dovada ca extraterestrii exista , s-a dovedit ca aceasta este doar un rezervor de hidrazina , al unei rachete fara echipaj uman  la bord , folosita la lansarea satelitilor pe orbita.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.