Latest News

Silvio Berlusconi a demisionat in huiduielele ca la stadion a mii de italieni

Silvio Berlusconi a demisionat.In fata Palatului Quirinale l-a asteptat un cor cu Hallelujah .Sarcina ingrata de a redresa finantele Romei ii revine economistului Mario Monti.

impotriva lui berlusconi

Stirea circula din gura in gura , din celular in celular , din piata in piata , din aprozar in aprozar. Dar totul este adevarat , e confirmat : Il cavaliere a demisionat sambata de la conducerea Guvernului Italian , dupa aprobarea de catre Parlament a masurilor de austeritatea  solicitate de UE.

O explozie fara sfarsit , un val de imbratisari , de pupaturi , de bucurie.Dopurile sticlelor de sampanie au bubuit  impreuna cu entuziasmul miilor de manifestanti care agitau pancarte pe care se putea citi “Libertate” , “Dispari” , “In sfarsit”.

Manifestantii , in strada de cateva ore , danseaza si canta in fata Palatului Quirinale , sediul presedintiei tarii , asteptandu-l pe Berlusconi pentru a-si da demisia. E carnaval , revelion

Un slogan si o insulta “bye-bye Silvio” , “du-te acasa”; in fiecare statie a ultimului sau drum de premier in oras . Pana la capatul liniei , obligatoriu , la Quirinale , unde printre manifestanti l-au asteptat o mica orchestra si un cor cu Hallelujah !

Adios Cavaliere !

Optiunile deputatului Silvio Berlusconi dupa demisia de la conducerea Guvernului : cel mai probabil , Berlusconi ar putea reveni in politica , deoarece ramane deputat al Poporului Libertatii , al carui fondator este , pana la incheierea legislaturii , in 2013  sau ar putea incerca sa scape de problemele judiciare optand pentru un exil luxos , asa cum a facut mentorul sau politic , Bettino Craxi.

Acum , Mario Monti , “il salvatore della patria” , ar trebui sa calmeze pietele financiare  , pe liderii Zonei Euro si pe americani . Va reusi super Mario Monti sa faca un miracol si sa salveze Italia ?

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.