Latest News

Michael Jackson : Albumul “Immortal “.

 Michael Jackson - Pe 21 noiembrie iese albumul “Immortal”. In curand un film despre el.

michael jackson-immortal

Regele muzicii pop nu mai este printre noi , dar este o prezenta vie , ca si cum ar fi. Michael continua sa traiasca prin fanii sai si  prin muzica sa .

Dupa aceasta scurta introducere , stirea care circula in zilele acestea este lansarea albumului “Immortal” . Discul  contine o colectie de hit-uri ale megastarului  reorchestrate si niste piese inedite.

Albumul “ Immortal “ va iesi pe piata in 21 noiembrie si va include o serie de hit-uri lansate de Michael Jackson ,  o versiune alternativa a piesei “ABC” interpretata de grupul Jackson Five , precum si o versiune corala a cantecului “They Don’t Really Care About Us”.

Noul album reprezinta coloana sonora a spectacolului “ The Immortal World Tour “ , show realizat de Cirque du Soleil , care a avut premiera la Montreal , in octombrie .

Asculta piesa “The Immortal Megamix” de pe noul album al lui Michael Jackson.

Se pare ca cei care administreaza averea  lui Jacko sunt in tratative cu anumiti producatori pentru realizarea unui film dedicat megastarului.Curios este ca pentru rolul de protagonist nu vor fi doar actori de culoare , precum Will Smith , dar si Justin Bibier, Zac Efron si Johnny Deep.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.