Latest News

Ti Lascio una Canzone 2011- Castiga Rebeca Maria Neacsu cu “Con te partirò”

Rebeca Maria Neacsu a cstigat etapa  6 din 22 octombrie 2011 a emisiunii-concurs “Ti Lascio una Canzone”, interpretand in duet cu Ludovico Creti piesa “Con te partirò”

rebeca neacsu-ti lascio una canzone

Asa cum spuneam in etapa a doua –  cand Stefan Atargovitoae a castigat  premiul juriului – ca surprizele nu se opresc aici , iata  o noua concurenta din Romania care participa si castiga la emisiunea-concurs Ti lascio una canzone : Rebeca Neacsu- printesa cu voce de aur de la “Romanii au Talent”

Ti Lascio una Canzone 2011 – Rebeca Neacsu si Ludovico Creti - “Con te Partirò” - video

Rebeca Maria Neacsu are 8 ani si este eleva la Scoala Generala nr. 25 din Brasov. Ii place foarte mult sa citeasca , dar mai ales iubeste muzica si doreste sa devina o artista desavarsita.

Incepand cu varsta de 4 ani , Rebeca Neacsu a fost indrumata de profesorul  George Dumitrescu pe un drum presarat cu munca , ambitie si diciplina , iar rezultatele nu au intarziat sa apara. “ Rebeca este un copil foarte talentat , emotiv si delicat , la fel ca toti copiii cu care lucrez cu pasiune si rabdare.Pe langa calitatile vocale exceptionale , este un copil studios si ambitios” a marturisit cel care o coordoneaza pe Rebeca , dirijorul George Dumitrescu , de la Corul de Copii Unison

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

  1. anisia_pica@yahoo.com24 octombrie 2011 la 17:50

    Excelenta alegere.Felicitari printesei cu voce de aur-Rebeca Maria Neacsu- dar mai ales felicitari celor care au avut curajul sa recunoasca talentul ei veritabil si nu numai al ei ci si al partenerului ei de scena din acest concurs.Felicitari ziarului care demonstreaza ca se preocupa de adevaratele valori romanesti.Da doamnelor-domnilor, despre asta vrem sa citim si sa stim: despre tinerele talente romanesti si cum sunt ei ajutati sa-si sustina pasiunea si talentul adevarat, nu..."lucrat pe calcu"O romanca,brasoveanca chiar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Rebecai, ne bucuram foarte mult pentru ca este apreciata si in Italia. Felicitari institutiilor de presacare promoveaza acesti copii minunati!

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.