Latest News

Filme de vazut in aceasta saptamana la cinema

Iata ce filme poti vedea in aceste zile caniculare la cinematografele din Romania  care au aer conditionat  si te poti racori intr-un mod placut .

Green Lantern 3D

green lantern-2011

Undeva în spaţiu, într-un univers pe cât de vast, pe atât de misterios, există de secole întregi o forţă aparent insignifiantă, capabilă în realitate să dezlănţuie puteri nebănuite. Mesageri ai păcii şi justiţiei, ei sunt soldaţii Green Lantern, înşişi Protectorii Universului. O frăţie de războinici dedicaţi menţinerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este înzestrat cu câte un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

Regia :Martin Campbell

Cu : Ryan Reynolds, Blake Lively , Peter Sarsgaard

Green Lantern – Official Trailer

 

Super 8

super 8

În vara lui `79, un grup de copii dintr-un orăşel din Ohio se hotărăsc să facă un film cu zombies. În timp ce filmează cu camera lor Super 8, copiii sunt martorii unui accident de tren. Scapă ca prin urechile acului de catastrofă, dar îşi dau seama repede că nu a fost deloc un accident. La puţin timp după eveniment, în oraş încep să se raporteze dispariţii în condiţii ciudate, precum şi evenimente inexplicabile. Ajutorul de şerif, Jackson Lamb (Kyle Chandler) încearcă să descopere adevărul, dar acesta se va dovedi mai înspăimîntător decît orice ipoteză şi-ar fi imaginat oricare dintre ei. Filmul este regizat de J.J. Abrams după scenariul său original.

Cu: Elle Fanning, Amanda Michalcha

    Super 8  - Trailer

               

                           Sursa :http://www.cinemacity.ro/index.php

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.