Latest News

Cea mai pretioasa limba din lume valoreaza 11 milioane de euro

11 milioane de euro , cea mai pretioasa limba din lume a unui degustator de cafea.

gennaro-pelliccia

Papile gustative perfecte , cel putin pentru cafea ; Gennaro Pelliccia , degustator de boabe de cafea , si-a asigurat pretioasa sa limba cu care lucreaza pentru suma de 11 milioane de euro. In realitate , polita a fost platita de Costa Coffee , lantul de cafenele pentru care lucreaza.

Degustatorul de cafea , cu titlul oficial de “Master of Coffee”, intervievat de BBC , spune ca degusta circa 5000 de tipuri diverse de cafea in fiecare an .Papilele sale de aur sunt pretioase precum corzile vocale ale cantaretilor sau picioarele unei Top Model.

De la limba la picioare . Iata cat valoreaza un corp perfect.

Uneori corpul este o garantie. Sunt picioarele fotbalistilor , precum David Beckham cu o asigurare de 45 de milioane sau ale modelelor , precum picioarele chilometrice ale blondei Heidi Klum , care valoreaza 1,5 milioane.

Perfectiunea se masoara si are un pret.

Bruce Springsteen si-a asigurat vocea ce l-a facut celebru pentru suma de 5 milioane.  Jennifer Lopez si-a asigurat cea mai proeminenta parte a corpului pentru juma’ de milion.Printre asigurarile record este si cea a protagonistei din Ugly Betty , America Ferrera ;in film  actrita poarta un aparat dental , dar in realitate zambetul ei este acoperit de o asigurare de peste 6 milioane. Claudia Schiffer , indecisa  ce parte a corpului sa aleaga ,si-a asigurat tot corpul, pentru  3 milioane.

Sub deviza mai bine in siguranta decat cu regrete , celebritatile nu joaca la risc si isi vad interesul.Nu lasa nimic in voia sortii…

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.