Latest News

Haina purtata de Michael Jackson in “Thriller” a fost vanduta la licitatie

Haina rosie cu negru purtata de Michael Jackson in videoclipul” Thriller” a fost vanduta cu 1,8 milioane de dolari ( 1.273.000 euro ) in cadrul unei licitatii ,care s-a tinut la Beverly Hills in California , cu ocazia implinirii a doi ani de la moartea megastarului muzicii pop.

haina din thriller

Cumparatorul , nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea – descris de organizatorul licitatiei precum “ unul dintre cei mai faimosi al secolului 20”.

O parte din banii incasati in urma vanzarii jachetei purtata de  Michael Jackson in “ Thriller”, vor fi donati asociatiei Shambala , care se ocupa de “ Thriller” si “ Sabu”, tigrii regretatului artist.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

  1. PACAT si LAUDABIL in acelasi timp . PACAT , in sensul ca incet-incet, o mare parte din obiectele nespus de pretioase , apartinand INGERULUI MICHAEL au si inceput sa fie risipite, in loc sa fie , asa cum s-ar fi cuvenit, adunate si expuse intr-un muzeu comemorativ. LAUDABIL , pe de alta parte, pentru ca omul de afaceri s-a gandit sa continue opera de caritate INEGALABILA , inceputa si mentinuta de MICHAEL in mod constant si cu maxima daruire. ( Athina-Aurelia Costea )

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.