Latest News

Lectii de limbi straine online gratuite

Invata limbi straine gratis utilizand FSI-Language-cursuri de limbi straine.

Portalul FSI- Language-courses.org apartine guvernului SUA si ne pune la dispozitie manuale si fisiere audio de o calitate deosebita  in peste 40 de limbi straine.

Cine a incercat sa invete o noua limba straina stie ca obtinerea cursurilor de calitate , de obicei ,pot fi destul de scumpe.Cursurile de limbi straine sunt dificil de gasit  si cele mai bune, atunci cand le gasesti , iti  fac o gaura in buget destul de semnificativa. Iata de ce cursurile gratuite de limbi straine online sunt o “marfa rara” si , cand le gasesti , este bine sa le salvezi in resurse preferate pentru a le avea la indemana atunci cand doresti sa inveti o limba straina. O astfel de resursa este FSI language courses.

FSI Language Courses - Home_1302354453152

FSI ( Foreign Service Institute ) este o organizatie educativa a guvernului SUA si a fost creata pentru formarea angajatilor de origine straina din diferitele agentii.

In fiecare sectiune , veti gasi nu doar colectia de fisiere audio , dar si un link spre versiunea in format PDF al textului.FSI , ne ofera sute de pagini de conversatii in limba pe care dorim sa o invatam si un volum foarte mare de fisiere audio , disponibile gratuit.

FSI Language Courses - German Basic_1302356818338

In aceste pagini puteti gasi tot ceea ce este necesar pentru a invata o noua limba straina

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.