Latest News

Caută si descarcă coperţi pentru albume muzicale : Album Art Downloader

Dacă eşti pasionat de muzica sau dacă ai un cantareţ preferat, foarte probabil , cumperi albumul original. Pretul unui CD insă  te impinge să masterizezi CD-uri descarcate online. Pentru a pastra CD-urile intr-un mod ordonat , ai nevoie  de coperţi pentru albume .
cover - coperti albume
Album Art Downloader este un program gratuit care ne permite să căutăm coperţi pentru albume muzicale intr-un mod simplu şi foarte rapid , descarcandu-le de pe numeroasele site internet precum Amazon , Google Image , LastFm cover sau CD Baby.
Inainte de a descoperi cum să cauţi coperţi pentru albume cu Album Art Downloader , trebuie sa-ţi pui la punct colectia de MP3 pentru a permite programului să lucreze in mod perfect..Cu alte cuvinte , fiecare album trebuie să aiba un fişier divers şi toate track-urile din respectivul album trebuie să aibă tag-uri şi metadate corecte .
Dacă nu stii cum sa modifici track-urile muzicale cu tag-uri si metadate corecte , utilizează  The Crab, un software pentru modificarea tag-urilor MP3.
image
Acum , conecteaza-te pe site-ul Internet  Album Art Downloader si fă clic pe Download pentru a descarca programul in computer.
Pentru a descoperi cum sa cauti coperţi pentru albume , selecţionează File Browser din menu File > New , selectează folderul in care se găsesc albumele tale muzicale si fă clic pe Search.
Dacă doriţi sa salvaţi  coperţile pentru albume muzicale , faceţi clic pe icoana in formă de Floppy Disk. Simplu , nu ?

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.