Latest News

Demnitate si Curaj

In aceste zile , lumea  priveşte cu admiratie si se intreabă de unde provine această putere de reacţie a japonezilor  la catastrofe.

5

Sunt multe teorii care explică această atitudine si acest calm al japonezilor in timpul nenumaratelor momente de teroare ; unii citează activitatea lor seculară in cultivarea orezului , o muncă colectivă , distribuită intr-un arhipeleag care de mii de ani supravieţuieşte catastrofelor naturale ; alţii , in schimb , spun că işi ascund propriile stări sufleteşti din respect faţă de ei inşişi.

Imaginile difuzate pe Web care vorbesc despre ei , de poporul japonez , iti trezesc emotii. In aceste zile grele , foarte grele , ordinea are o importanţă fundamentală , face parte din cultura acestui popor curajos ; acoperiti de pături pentru a combate frigul ce acoperă acest pamant ( ca si cum nu a fost deja suficient ce s-a intamplat pană acum) , tăcuţi , la coadă pentru a primi ceva de baut , ceva de mancare sau pentru a da un telefon . Japonezii stiu sa controleze teama , tristetea si durerea. Arta de a se descurca este o altă caracteristică a acestui popor.Astazi ei sunt  asa : cu ochii obositi , dar nu infranţi …

japonia dupa cutremur

japonia 2011

japonia dupa catastrofa

japonia 2011[10]

Foto - fanpage

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.