Latest News

The Social Network : Trei premii Oscar

După ce a fost ales omul anului 2010 de către TIME, Zuckerberg spera că povestea sa ,va triumfa si in noaptea premiilor Oscar 2011. NU a fost aşa. Filmul lui Fincher ,” The Social Network “, a caştigat trei premii Oscar , dar nu cele mai importante , premiul pentru cel mai bun film al anului a fost caştigat de “Discursul regelui”.

Statuetele caştigate de filmul despre adolescenţa lui Mark Zuckerberg sunt : cel mai bun scenariu scris după un material , cea mai bună editare de film si cea mai bună coloană sonoră.

the social network

Meritul reţelei de socializare , Facebook , că place sau nu , este că a reusit să apropie mult  mai multe persoane din lumea internetului decat au fost in stare să facă profesorii si informaticienii (mai mult sau mai putin calificaţi).

Victorie sau infrangere ? Parerea mea este că trei statuete  sunt prea multe …Ceea ce trebuie subliniat este faptul că, in sfarşit, s-a reusit să se vorbească despre un argument tehnologic  fară a se recurge la fantezii ştiintifico-fantastice sau la alte resurse ale universului informatic.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.