Latest News

Cauta si Descarca Muzica Gratis cu Motorul de Cautare Mp3Skip

Stiu ca voi mai sunteti inca in vacanta, dar eu am inceput munca , chiar daca astazi este Duminica ,prima zi a saptamanii( dupa calendarul religios al BOR ), de fapt este Luni ,dar de treburile bisericesti se ocupa Biserica Ortodoxa , eu va recomand astazi un motor de cautare mp3.

Se numeste Mp3Skip , are un aspect simplu si nu contine  publicitate, trebuie doar sa inserati numele artistului sau titlu melodiei si obtineti lista cu rezultate.

Penguins Funny Walls-mp3-cd

La fiecare piesa de pe lista de rezultate  veti gasi trei link-uri : unul pentru ascultarea melodiei in format mp3 online , unul pentru Download si un buton embed , in cazul in care doriti sa inserati piesa intr-o pagina Web.

Asa cum spuneam mai sus , vacanta nu s-a terminat  , mai mult de atat, se apropie si Sf. Ion.Deci, mai aveti timp sa-i faceti Ioanei un frumos cadou :un CD cu melodiile preferate.

Mp3Skip este un motor de cautare gratuit si nu necesita inregistrarea.

Daca Mp3Skip nu va satisface , sau nu gasiti melodiile preferate de Ioana , incercati si motorul de cautare mp3 NuttyMp3 sau Descarca si asculta muzica gratis cu Mp3Raid

 

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

  1. E fantastic acest site, orice gen de muzica ti-ar trece prin capusor sa asculti.....ai scris numele si mai rapid ca masinaria aceea automata cu monede,adica tonomatul, ai melodia si o asculti.
    Mai bine de atat nici ca se putea!!!

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.