Latest News

Deseneaza Modele Vestimentare OnLine

Style Shake este un portal unde poti desena si crea propria vestimentatie online , dedicat iubitorilor de fashion. Mai precis , Style Shake este un brand de moda online ce permite clientilor sa-si creeze propria linie de moda.
Design your own Dress on StyleShake,Bridesmaid Dresses,Prom Dresses,Fashion Dresses_1289853900721
Deci , sa vedem  ( cred ca sunteti curiosi , nu?) cum putem crea propriul stil vestimentar , cu ajutorul acestui site , ca sa nu aratam ca toata lumea , cu aceleasi culori si modele.
Inainte de toate ,trebuie sa intram in sectiunea Studio Design , unde putem alege atat tipul de imbracaminte ( fusta , fustita , fusta scurta , scurta si alte accesorii) cat si tesatura.
Dupa cum se poate vedea in sectiunea Fabrics Gallery , portalul ne ofera posibilitatea sa alegem dintre o mare gama de tesaturi , toate in diferite culori . Odata selectionata culoarea ce ne place mai mult , se acceseaza automat ( acum trebuie sa va inregistrati ) o noua sectiune a site-ului , ce mie mi-a placut mult , unde putem imbraca un fotomodel virtual , alegand diferite tipuri de vestimentatie ce apar in partea dreapta , in menu.
In cazul in care ne lipseste imaginatia , putem vizita sectiunea Gallery :aici vom gasi  o galerie foto unde putem admira unele dintre cele mai frumoase tinute vestimentare.
Pentru astazi eu zic ca este suficient…nu de altceva , dar nu vreau sa am probleme cu Catalin Botezatu.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.