Latest News

De ce Citesc Blogurile

“De ce citesti blogurile?”

Buna intrebare.Probabil este mult mai simplu de explicat celor care deja citesc bloguri.As avea mari dificultati sa explic asta bunicului , ce nu foloseste un computer , ce este un blog. Pe bloguri caut :

Blog

Informatii . Chiar daca exista multe polemici  intre ziaristi si bloggeri , sunt convins ca din bloguri se extrag cele mai bune lucruri.Informatia nu este “filtrata” de o linie editoriala.  Cu timpul se invata gusturile si personalitatea unui blogger , deci pot avea multa incredere in ceea ce scrie . Este prestigiul si credibilitatea , castigate “pe teren” , odata cu trecerea timpului si bineinteles, cu pasiune.

Amuzament . De ce nu ? Unele bloguri sunt foarte distractive , atat prin continut  cat si prin link-urile publicate.

Idei . A gandi este unul dintre cele mai frumoase lucruri ce se poate face cu pantalonii pe tine smile_teeth , si citirea blogurilor este intotdeauna un motiv de reflectie si de confruntare cu tine insati , dar mai ales cu ideile altuia.

Umanitate . Bloggerii  (si in oarecare masura si cititorii lor) sunt persoane care in general sunt interesate de media. Citesc , scriu , se informeaza . Bloggerii nu accepta prejudicii , nici stiri false. De cand urmaresc blogurile , s-a intamplat sa intalnesc, online , persoane inteligente si simpatice. Oameni ce mi-as dori sa-i vad in fiecare zi.

Sunt un instrument de munca. Recomandari de programe , tutorial , link-uri si multe alte lucruri utile ce imi folosesc  in desfasurarea activitatilor online.

Toate acestea au un pret , fireste . Am nevoie de timp. Pentru asta ma ajuta agregatoarele de feed-uri , ce imi permit sa urmaresc zilnic diferite surse de informatii ; nu as avea timpul necesar sa deschid toate site-urile pentru a vedea ce noutati mai sunt.Este motivul pentru care nu urmaresc blogurile ce nu au Feed.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

  1. Să știi că sunt motive destul de bune. Și nu ești singurul care gândește așa. Blogging-ul a evoluat foarte mult în ultima perioadă. Blogul a devenit o "forță" a informării destul de importantă :)

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.