Latest News

Tururi Virtuale si Imagini Panoramice de 360 grade a celor mai Superbe Locatii din Lume

Vacanta este un moment de care profitam pentru a vizita locatii noi , muzee  , peisaje sau calatorii spre marile capitale europene si alte locuri minunate din lume.

Una din minunile internetului este ca poate sa-ti aduca lumea la tine , pentru toti cei ce raman acasa si nu au timp si bani pentru a vizita fizic monumente si peisaje in mod traditional.

360

Turul virtual este o tehnologie de vizita panoramica ce reuseste sa aduca , prin intermediu internetului , pe ecranul calculatorului , imagini cu rezolutie inalta in trei dimensiuni , interactive , ca si cand te-ai gasi cu adevarat in acel loc.

Avand in vedere ca nu avem nevoie de pasaport si ca fiecare vizita e gratuita sa pornim , deci , la drum…

Primul instrument ce putem utiliza pentru a face calatorii virtuale si tururi panoramice in 3D este Google Earth . Cu Google Earth ne putem deplasa oriunde pe glob pentru a viziona imagini din satelit , cladiri si monumente in 3D , muzee , oceane si multe altele…

Cel mai bun site ce contine majoritatea tururilor virtuale in 3D cu imagini panoramice de 360 de grade si cu o rezolutie inalta , este , fara doar si poate Arounder.com. Aici gasim reconstructii panoramice cu fotografii foarte detaliate ca si cum te-ai afla acolo , cu adevarat in orase europene precum : Paris , Amsterdam , Viena , Berlin , Atena , Madrid si alte  orase.

        Imaginea de la inceputul articolului : 360virtual-tour.com

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.