Latest News

Cel Mai Mare Ceas din Lume Inaugurat in Arabia Saudita

Odata cu inceperea Ramadanului , luna sfanta a musulmanilor , a fost inaugurat in orasul  Mecca ceasul cel mai mare din lume.

Ceasul este instalat in varful cladirii Makkah Clock Royal Tower , un turn cu o inaltime de aproximativ 600 de metri , situat in apropierea Marii Moschee din Mecca , locul cel mai Sfant pentru musulmani.Fiecare cadran are un diametru de 43 de metri , de sase ori mai mare fata de mult mai celebrul Big Ben din Londra.

 

makkah

Makkah Clock Royal Tower face parte din complexul rezidential Abraj al-Bait , realizat de colosul imobiliar saudit  Bin Laden , familia din care provine liderul Al-Qaeda , Osama.

De pe terasa turnului , sub ceas , se poate admira panorama orasului.

ceasul din Mecca Big Ben

         Mecca -   OK… Ora  este  exacta  -   Londra

Si daca tot am ajuns pe meleaguri Arabe , va recomand sa invatati aceasta limba , pe YouTube , cu tanara si frumoasa Maha Yakoub . Canalul de pe YouTube  al frumoasei Maha , unde se poate invata limba araba gratuit este :

Learn Arabic With Maha

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

  1. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri pentru copii"

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

    alina2006sm@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.