Latest News

Italia – Mexic 1-2 : meci de antrenament …pentru Mexicani.

La numai 11 zile pana la primul meci oficial din Africa de Sud , nationala Italiei este inca departe de forma cea mai buna.
Fara Chellini si Camoranesi , lasati la odihna , selectionerul Marcello Lippi lanseaza tridentul Iaquinta- Gilardino – Di Natale , la mijlocul terenului il probeaza pe Marchisio intr-o pozitie mai avansata fata de Pirlo si De Rossi.
Dupa un “lemn” lovit de Iaquinta la inceputul partidei , Mexicanii se dovedesc a fi mai jucausi cu mingea si inscriu prin Vela.In repriza a doua , se face loc si pentru Pepe , Pazzini , Maggio si Quagliarella dar muzica nu se schimba si Mexicanii demonstreaza inca o data ca stiu ce au de facut cu mingea si…0-2.La sfarsitul meciului ,Italieni reduc diferenta pe tabela prin Bonucci.
ITALIA (4-2-1-3): Buffon; Zambrotta (63' Maggio), Bonucci, Cannavaro (88' Bocchetti), Criscito; De Rossi (75' Quagliarella), Pirlo (82' Palombo); Marchisio; Iaquinta, Gilardino (63' Pazzini), Di Natale (46' Pepe). Ct Lippi.
MEXIC (4-3-3): Perez; Aguilar, Rodriguez (69' Moreno), Osorio, Salcido; Juarez (86' Guardado), Marquez (46' Barrera), Torrado; Giovani dos Santos (52' Medina), Hernandez (71' Blanco), Vela (83' Castro). Ct Aguirre.
Cel mai bun jucator de pe teren : Juarez
Cartonase galbene :Hernandez, Bonucci, Marchisio, Pepe, Perez, Salcido, Torrado, Blanco.
ITALIA – MEXIC 1-2 : Video Highlights …

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.