Latest News

Imagini 3D OnLine :Start3D

Imaginile si filmele in 3D au devenit o realitate.Ajunge doar sa privim  ultimele filme iesite la cinema pentru a ne da seama ca urmatorii ani vor fi centralizati  pe aceasta noua tehnologie.

Daca sunteti interesati de fotografia 3D si aveti in minte sa creati una pentru a vedea care este efectul va propun Start3D.

Pentru a realiza o imagine tridimensionala , asa cum a facut frumoasa fatuca in imaginea de mai sus , avem nevoie de doua poze .Daca nu aveti un aparat foto Fuji 3D , folositi ceea ce aveti :digital sa fie . Pasul urmator este sa cautam un obiect “static” caruia sa-i facem poza , mai precis doua poze. Cautati o statuie , o motocicleta , chiar si logodnica care doarme  sau un peisaj.

Prima poza :lasati greutatea corpului pe piciorul stang si faceti poza , avand grija ca aparatul foto sa ramana nemiscat.

A doua poza :lasati greutatea corpului pe piciorul drept  si  tac faceti poza ; in acest fel aparatul foto se va afla la cativa centimetri distanta  fata de pozitia precedenta.

Zis si facut. Acum avem doua imagini in acelasi plan dar usor departate.

Inarmati cu cele doua imagini ne conectam pe Start3D , care in cateva secunde va elabora o  fotografie cu o originala   animatie tridimensionala.

Browse Start 3D Photos Page 1_1273948209046

Nu pierdeti urmatorul articol  despre imagini 3D :”Foto 3D facute in casa”

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.