Latest News

Browser 3D :Navigheaza pe Internet in 3D

Ce faci cand navighezi pe internet si cum ?Cauti informatii , asculti muzica , vizionezi videoclipuri , sunt numai unele dintre activitatile mai raspandite.Browser-ul este instrumentul fara de care nu putem face nici una din aceste operatii.
Uneori pierdem mult din timpul nostru pretios fara a gasi ceea ce cautam si ar parea mult mai simplu sa putem atinge cu mana reteaua , sa ne agatam si sa intram.Exista solutii ce ne permit sa privim Internetul mai diferit , sa largim acest spatiu pana in a 3-a dimensiune.
Penguins Funny Walls (21)
Space Time ,este unul dintre acele programe ce plac intr-adevar mult.Este vorba de un Browser 3D pentru a naviga in internet , cu o grafica exceptionala si cu gestiunea ferestrelor 3D fantastica.
Iata  aici am cautat pe Google Pamela Anderson
Immagine
Aici am cautat  Cristina Rus cu Google Imagini si dupa cum se poate observa rezultatele grafice sunt diferite fata de celelalte site si mai mult de atat se pot viziona foarte rapid.
Immagine-cristina rus
Printre optiuni cu un click dreapta si apoi Movement , se poate schimba efectul grafic cu care dorim sa rasfoim paginile sau imaginile (jump , fly , walk …)
22
Fara indoiala caracteristica cea mai utila este ca poti alege dintre rezultatele din cautare ceea ce iti provoaca imediat interesul.E ca si cum ai face ordine in sertarele din camera si descoperi intotdeauna ceva ce ai uitat , aproape atingandu-l in spatiul acestui Browser.
Site : Space Time
Link Download :Space Time

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.