Latest News

Blogger Lanseaza Template Designer !

Iata o stire  neasteptata pentru utilizatorii de Blogger.Blogger in Draft a anuntat ca se pot crea modele personalizate prin noua aplicatie Template Designer,fara a fi mari experti in informatica.

Intr-adevar un mare pas inainte pentru a da o noua forma si alt aspect blogului nostru.Iata cum se poate utiliza acest nou editor:

Din Dashboard,clicati Blogger in Draft apoi Layout.Aici putem observa noul buton incercuit cu rosu.

 

Blogger -- Editaţi aspectul

In partea de sus se observa patru sectiuni:

Templates,Background,Layout,Advanced

Blogger în schiţă-BLOG DI PROVA - Pagina de design al şabloanelor_1268481554868

 In partea de jos se pot vedea modificarile ce le facem.In Template se va vedea ceea ce utilizam in acel moment(Live on Blog) iar in partea dreapta se vor vedea deocamdata patru modele(Simple,Picture Windows,Awesome Inc,Watermark).

Daca va place un anumit model clicati sus in partea dreapta pe Apply to Blog.Inutil sa va amintesc ca inainte de a face aceste schimbari e bine sa faceti un Backup al modelului.

Foarte interesanta este sectiunea Layout pentru ca ne permite sa modificam numarul,forma si pozitia de sidebar dupa preferintele noastre.

Blogger în schiţă-BLOG DI PROVA - Pagina de design al şabloanelor_1268481596735

In fine sectiunea Advanced,unde putem schimba dupa placerea noastra culoarea de titlu,test,link si altele ce le puteti vedea mai jos.

Blogger în schiţă-BLOG DI PROVA - Pagina de design al şabloanelor_1268481640757

Pentru inceput este util celor ce doresc un nou blog,mai putin pentru cei ce vor sa modifice aspectul ,deoarece este riscant,aplicatia fiind prea noua si pot aparea surprize neplacute.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.